Dec. 30, 2013

sovit 2 timmar inatt då jag haft såna "magkramper" så blev hemma idag.
Idag ska jag bara ligga hemma och sova och sova och ta de så lugnt.
Är jag dålig imorgon så vet jag inte vart ja tar vägen!
Kan även vara så att de är maten som gör så ja får ont, då ja innan ätit bra och nu sista tidem har ja ätit mkt o kolhydrater :(
Nu har jag iallafall sovit mera och har inte ont nu.
Så de märks om ja får de när jag ätit.

Dec. 29, 2013

Har varit dålig från o till i typ en månad nu är de inte Förskyldningen ja då är de illamående är de inte de så är de öronen. De suger, känns som man bara tycker synd om sig själv.
Är jätte trött men har så fruktansvärt ont i magen så kan inte sova..
I fredags var jag dålig och igår var ja lite bättre och kände mig inte alls hängig som ja gjorde i fredags :(
Nu ikväll fick ja jätte ont i magen, ligger i fosterställning som ett litet barn helt ensam och tycker synd om mig sjölv buhuu.
Har även problem me mina öron då ja är öronbarn sen ja va liten bebis, o får varje vikter öroninflammation osv völdigt många gånger. Den hör vintern har ja klarat mig lindring bara haft ont ngr dagar jämrfört me alla andra år då de vart kaos. Iallafall fick åka till sjukhus o göra massa saker för ungegär 1 år sedan o de ville ja skulle operera öronen då de gått sönder i dem, o i fredags fick ja brev hem om att ja ska till sjukhus den 15 jan. Så får vi se va de ska göra då usch så otäckt gör så ont alla gånger ja vart där.
men nog om de.
Får vi se hur länge ja ligger och kvider nu då innan jag lyckas somna och inte nog me de så ringer klockan 05.30 då jag börjar vid 07. så ja behöver mina timmars sömn nuuuu!!!

jag som liten!
















Dec. 29, 2013

Gudermorning!
känner mig fortfarande inte bra än..
När ska man bli frisk?
Haft en väldigt lugn och skön helg.
Ska upp nu, så kommer dom och hämtar mig halv 1 för mys hos fajjmoooj <3

Dec. 29, 2013

Var som sagt innan hos madde och emma med linn och vickan, badade och spelade kort när jag kom hem pratat med hjärtat länge i telefonen, alltid lika mysigt och trevligt!
Nu kollar jag film och ska sova, imorgon kommer pappa och elin hämtar mig så ska vi åka till farmor och farfar <3
längtar så mycket till nyår; kommer bli fett!! natti

älkjö

 
Badat bubbelpool och gjort översvämning yaaa! lägger även in bild på halsbandet bästis fick av mig i julklapp

Dec. 27, 2013

Förr i tiden litade jag på alla, nu är jag smart nog och litar bara på mig själv!
Det känns så mycket bättre :)
nightnight

Dec. 27, 2013

halva jobbdagen kvar, sen åka hem och bädda ner sig en stund innan bästis kommer och myser. Känner mig så febrig och sovit dåligt inatt då jag haft svårt att andas. Klarar knappt av att jobba men vad gör man inte när alla tagit ledigt och de ej finns vikarier.. Känns som man aldrig blir helt frisk för att man inte tar de lugnt. Förskyldningen och halsondan är iaf borta de är bra! Ist blir ja anfådd för varje steg jag tar. Helgen blir lugn, sks vila upp mig inför nyår :)

Dec. 26, 2013

Igårkväll gick jag hem till emma som skulle åka från festen hon va på so sov där, sem drog vi imorse till stan!
Sen har ja vart hemma och iväg och handlat.
Nu ska jag umgås med min babyboi!
Och imorgon är de dags för en jobbdag så onööödig när alla andra är lediga..
Men men, sen helg :)

Dec. 25, 2013

Åkte till Carro vid 3, vi lagade mat och handlade. Kom precis hem, kollar sällskapsresan som en pensionär nu. Alla mina vänner är ute och festar! jag fattar inte att de pallar..
Iallafall jag ska upp tidigt imorgon och åka in till stan och glo om de är nått att ha :) Sen ska jag och madde ha minijul och sen ska jag träffa hjärtat.


She's not me

and she'll never be, never be, never be



Dec. 25, 2013

Är så fruktansvärt trött på vissa människor.
Så otroligt tråkigt att man inte kan glädjas åt andra och istället hugga i ryggen.
Jag börjar stort undra om de snackas lika mycket om än själv som de snackas om andra.. jag menar, har man inte växt ifrån avundsjuka, skitsnack osv?
Man märker vilka som är riktiga och inte riktiga.
Så länge jag har min familj, så spelar det inte så stor roll, för jag tänker inte vara i närheten av lögner och skitsnack det existerar inte i min närhet längre och jag tänker inte köra spelet, game over!

Dec. 25, 2013

Väntar på att Ronja rövardotter ska börja.
Igår var en väldigt bra dag, släkten samlad hos faster i mantorp.
Åt god mat, trevligt sällskap, barnen kollade kalle och vi vuxna fortsatte äta. Hatar kalle Anka, tror jag inte sett de på ett par år.
Sen kom tomten!
På kvällen åkte vi hem då pappa och Elin skulle vidare me barnen så skjutsa dom hem mig, så kom elle till mig och vi drack lite vin/öl sen gick vi hem till henne och satt och drack och hade trevligt med hennes mamma med kille.
Sen drog vi till 2 kompisar och fortsatte festa och tillslut taxi till stan!
Drog till harrys, de var bra med folk för att vara julafton.
De va najs! Fick skjuts av en gammal klasskompis som jobbar på Harrys så.behövde ej tänka på dyr taxi hem :)
Så somnade jag när jag kom hem. Vakna någongång vid 8 och fick kramp i benet så jäkla ont sen somna ja om och vakna halv 10, alldeles ont i benet nu. Ska kolla Ronja och sen duscha. Idag ska det inte drickas ikväll iallafall, nu väntar jag till nyår :)

















Dec. 24, 2013

Åhh jäkla förkylning! Hemma nu efter en myskväll hos mamma med mostrarna och akif. Krigat i julklappspelet och ätit gott och haft myspys. Fått julklappar av bästa mamma!
Nu ska jag snora ner kudden och sova för imorgon bitti kommer pappa och elin och hämtar mig så åker vi till släkten i Mantorp!
Nattinatt








Dec. 23, 2013

Det tog emot imorse men tillslut kom jag upp med en jätte snorig rinnande näsa. Nu sitter ja på jobbet och väntar på sabrine ska komma segt och börja så tidigt men nu har halva dagen gått ;) höhö.. Ska skippa min lunch och ringa min sista kund och kolla om ja kan komma tidigare så ja kommer iväg fortare orkar inte känna stress .

Dec. 22, 2013

Precis lagt mig, näsan helt snorig..
Bebb åkte hem nyss, kollat på eva och adam haha fett bra!!
Önskade verkligen jag var ledig imorgon, då jag är snorig och ont i halsen och måste köpa alla julklappar i stressen. men men.. Nu ska jag sova till en rolig film, kan rekommendera the inbetweeners haha sjukt rolig film!
nattinatt!

Dec. 22, 2013

Vaknade imorse vid 06 min hals var helt förstöd kunde knappt svälja så struntade i tvättstugan och somnade om, vaknade vid 11 och har städat lite och åt precis lite fläskfile.
Nu kollar ja repris av bonde söker fru, jag och madde skulle haft minijul idag men vi tar de i veckan istället då ja inte känner mig så jätte pepp på de nu och ska vila upp mig. Känner att imorgon kommer de bli så otroligt stressigt. Jobbar 07-15.15 sen till stan köra springrundan och köpa julklappar till alla och sen åka direkt till mammmi där min mostrar kommer så ska vi köra julklappsleken osv. :)
Längtar tills imorgon ef då ja slutat jobbet och ska ut i julstressen....

Dec. 21, 2013

Ligger hemma och tycker synd om mig själv, ont i örat..
Svettas ihjäl och allmänt ensamt, samtidigt skönt att ha ensamtid och bara filosofera.
Var hos emma och madde med linn och vickan åt julmat kollade svenska hjältar osv sen gick jag hem.
Baby är iväg och spelar poker så ja är helt mobbad, kollar på nån film på tvn men ska nog se tomten är far för 3dje gången denna vecka haha!
har tvättstugan imorgon 06-11 undra om jag orkar de..
Fortf så jäkla sjuk kväll igår, helt underbart!!
säger godnatt nu har inget mer att skriva idag! hööörs


Dec. 21, 2013

Tänkte jag skulle skriva om gårdagen. Alltså vaaaa sjukt!!! Jag fick 4 vip biljetter till günter på harrys/sliver . Vi festar hos mig innan tjejerna + johan sen drog vi till stan gick till doom som var fett tråkigt sen drog vi in på harrys, alla stod som fint folk vid stängslet jag ställde mig på sidan lite mer innanför, (full ska vara värst)..... Men iallafall, han och hans 2 bakgrundsdansare kom och uppträdde ett par låtar, jag sa innan till linn att jag skulle göra så han skulle ta upp mog på scen aa vene varför fett skämmig brud men han tar i min hand sen får ja sjunga i mikrofon när dem är klara så fick jag gå in baackstege stavning? till han och hans två bakgrundsdansare där jag fick ta cider sen pratade vi och dansa där bakom skynket haha så jäkla häftigt! Satt me dem typ 1 timme sen gav hon tjejen från ingenstans sitt nr på en lapp till mig och mitt i allt dör min mobil och ja skulle ha tag på tjejerna.. sen stack jag och gick till plaza men då var dem ej där , hatar när mobilen dör sådär.. Så då var ändp klockan halv 3 så tog jag en taxi och åkte hem och fylleterrorisera hjärtat haha!! Inte varje dag man får uppleva något sånt här och nae han är inte Chris Brown men ändå häftig känsla!! Har en massa videos på dem o där ja får sjunga, har massa bilder som blev fett fula och jätte mörka då min mobil hade lågt battrri o inte kunde ha lampa.. men de är nått iallafall







Dec. 18, 2013

Vill inte skriva egentligen, har inget att skriva.
Blev så jäkla deprimerad.
Känner mig ful och allt som bara går att känna sig.
Fick nått återfall förut eller vafan efter en cigg, blev helt konstig och deprimerad. Alltså de går ju jätte bra med rökningen men idag var den jobbigaste dagen av dem alla och nu har jag inte köpt cigaretter på 2 veckor. Förutom förrförra helgen men de var bara ett paket som ja rökte den helgen.
Jag får röka på helger och speciella tillfällen, så på julafton kommer ja bolma på som aldrig förr.. Vet inte vad som hände känner mig ledsen typ?
Förövrigt så kom hjärtat hit vid halv 7, vi kollade på tomten är far till alla barnen och nu åkte han och skulle jobba.
Nu ska jag lägga mig och kolla snabba cash 3 sen sova!!



Dec. 18, 2013

Igår var jag hos carro på kvällen och vi åt tacos, alltid lika mysigt att vara där. Så roligt med både carro och cilla!
Somnade typ direkt när jag kom hem. Hämtade ut min nyårsklänning som jag tänkte haft först men nu ska jag ha en annan.
Visste att den skulle vara för liten. "S" har ja lixom inte haft i överdel .
Men wow, ja fick på mig den bara de att den satt riktigt tight.
Tänkte jag skulle ha den på julafton istället för att sälja den för de var så många som var intresserade och jag kan inte välja någon bara sådär haha.
Så om ja bantar tills julafton ska de nog gå sen får ja även skippa julmaten haha. Men annars gilla ja klänningen men tar man bara den storleken som finns och alla skrev att den var liten i strlk så får man skylla sig sjölv ;-)





håll min hand gör den varm

utan dig är jag ingenting alls.



Hade världens bästa dröm inatt.
En dröm som kommer bli till verklighet.
Ville inte vakna, men tillsslut gjorde jag de.

Kollade tillbaks på alla bilder i bloggen och hittade ett antal på mig och E, saknar henne så mycket..
Trist att man inte kan umgås som vänner så att jag kan få fortsätta träffa henne.
Vi båda hade det så bra tillsammans.
Det bästa var när hon fick mig att skratta sen slutade de med att vi båda skratta åt varandra, alla kramar, pussar och bara närheten. Finaste tjejen <3
Men livet går vidare och med sig på livet har man även med sig vissa bra saker och tur är väl de! :)
















Dec. 16, 2013

Hjärtat åkte precis hem, varit puss sugen så han kom förut, alltid lika mysigt <3
Nu ska jag lägga mig och sova, svin trött!
ska nog se lite ph med om ja orkar. godnatt



Dec. 16, 2013

är så arg idag, kommer dö av mina allvarliga dampproblem.
Seriöst.
Först är några snorungar dumma mot en gubbe på bussen och skrattar åt honom, ville slå dom!
Sen behöver ja tvätta för har inte tvättat på fett länge finns aldrig tid i min jävla tvättstuga! Så finns de inget ledigt förens julafton.
Så är de hår överallt, ja fäller som en hund!
Jag skriker rakt ut! orkar inte . Sen ska jag ringa ett viktigt samtal då däger hon i telefonen var 10e sekund det är samtal före dig var god vänts kvar. Ameh va fan jag gör ju de sluta upprepaa ! väntade 20 min i den där jävla telefonen och skrikit en 100 fula ord tills ja gav upp och la på!!
Kan de bli en bättre dag?

Dec. 15, 2013

Kan inte sova..
Är helt genomsvett, då menar jag jätte varm :(
Har bytt kanal också efter kodnamn Lisa då ja tycker de är läskigt obehgaligt att kolla ensam på läskiga saker, så nu nåste ja få in nått annat i huvudet.. gudstjänst!
Klockan ringer 05.30
Ska även ringa vårdc imorgon, kan ha åkt på nässelfeber eller nått liknande.
Så hoppas de blir lite sömn inatt iallafall :(
pratat med hjärtat hela kvällen också, saknar han ännu mer nuuu
Snart jul, va ja längtar.

Dec. 15, 2013

Har ätit för em hel vecka idag.
Har fett ont i magen nu.
När jag vaknade åt jag Fläskfile med potatis, matrester.
Sen lagade jag pyttipanna med bacon och rödbetor och sen för ett tag sen åt ja upp matlådan jag skulle ha på jobbet imorgon och har nu ätit en halvpåse chips.
Nu mår jag inget bra, håller bokstavligt talat på att tuppa av.
Nu ska jag se klart falk och sen kommer jag somma direkt!
Ehm igår vägde jag mig och gått ner från 4gram säger man så? eller va? haha alltså ..,5 till .., 1 aa nått sånt iaf hg gram kilo inte vet ja haha. Och hela färra veckan åt ja chips. Nu är de ny vecka och hårda tag på maten annars blir de nutrilette på julafton för min del... ELLER? Godnatt

Dec. 15, 2013

Har precis ätit pyttipanna med rödbetor då gooott!
Nu ska jag se en film, vet inte riktigt vilken än. De har kommit två nya maria wern dåg en imorse kanske ser den andra fast är sugen på att se tomten är far till alla barnen med haha.
Ikväll är sista johan falk på tvn iaf :)
usch, de känns inte alls som jul.
Ingen snö..
3dje advent idag och ja va ska man säga.
Fort går de.
Men längtar tills jag har skaffat mig en liten familj att fira adventerna med , äta god mat och tända ett ljus varje advent :)
Tycker inte om att de är såhär lugnt på söndagar, känns som inte rn enda människa är ute och de är jätte mörkt. bläää vill ha sommar.

Dec. 15, 2013

Varför vaknar jag så tidigt när jag är ledig? Sov typ 4 timmar igår och nu vaknar jag klockan 10.
Har så ont i nacken och händerna så ska bara ligga hemma och tycka synd om mig sjölv idag :)

Dec. 14, 2013

Ska lägga mig nu, har så ont i händerna och de svider, ont i kroppen med och vid armhålan typ om ja trycker lite lätt vid benet där så gör de ont bara på högra sidan, bränns även vid axlarna. Kollade i spegeln men ser inga utslag där utan de är bara på händerna .
Hoppas de går över! Ringde sjukvårdsupplysningen men dem da ja skulle smörja med fet salva.
Känns typ som att ja solat solarium och bränt mig massor, är så nojjig så läser man på nätet så ser man folk som skrivit hudcancer osv då blir ja ännu mer nojjig och tror att ja har de man tror ju alltid de värsta.. :(
Är så fruktansvärt trött och de har vart så skön dag/kväll.
Längtar till julafton vill ha julmaaat!! :'D





Dec. 14, 2013

Har bakat i några timmar med bästis, hatar allt julgodis och pepparkakor men de är kul att baka haha. Köper hellre en påse lösgodis mkt godare.
Så nu chillar vi, vet inte vad som händer ikväll men de blir så lugnt som de kan bli iallafall :)







Dec. 14, 2013

Igår så var Linn, Jacob, Johan, Robin och Isadora hos mig.
Vi drack lite sen gick vi vid 10 till sportbaren.
Trubadur så jäkla härligt!
Satt där, och jag dansade bugg med en gubbe typ hela kvällen så jäkla roligt haha.
Träffa mycket bra folk och stort plus till personalen som var igår, bästa !
Hade jätte trevligt med alla som var där.
Vid 02.00 stängde dem och jag gick hem dem andra stack till stan då, så var hjärtat vid mig och jag var jätte full men jag tyckte jag var jätte rolig, men de var hag nog tydligen inte... haha!
Alla kan ju inte ha samma humor som mig!
Sen var vi vakna till typ 06 sen däcka jag och då vaknade jag av att han väckte mig sen somna ja om dirrr!
Vaknade vid 09.00 typ pigg, ville typ dö och tänkte nej måste sova mera! Sov till 10 sen kollade gammalt ph avsnitt. Vid 12 träffade jag bästis på centrum vi handlade en stor smörgåstårta!
Nu ligger vi i soffan och myser. Idag ska vi ha bakdag senare såå mys med julmusik och baka hela dagen ;-)
Härlig lördag!










Dec. 12, 2013

Får huvudvärk med allt som har med klänningar att göra. omg mitt hövve sprängs!
Ni vet ju de där uttrycket,"man vill ha de man inte kan få och när man får de vill man inte ha de"
Beställde ju hem en impuls klänning då min inte funka.
Nu ångrar jag mig grovt och vill gråta.
Så tänkte till och skickade ett mejl ich fråga om jag kunde avbeställa.
Men de kommer säkert gå bra men nu vill jag ju ha den? Men säger jag ja så vill jag inte. Asså åhhh!!
Nu släpper jag de här ett tag och återkommer om klänning någondag när mitt huvud orkar.
Denna vecka har vi fått nytt schema på jöbbet, och de visste inte min "kund" förr va ja hos henne kl 13 och på nya schemat är de 13.15 så när ja skulle gå till henne kom en och sa att ... undra var ja var så blev ja chockad eftersom kl bara var 5 över så kom ja till henne och hon blev orolig att de va nån annan som skulle komma för hon ville bara ha mig, gissa om ja blev glad. Och innan ja skulle gå sa hon ja skulle köpa en julklapp till dig men de blev så stressigt så de får vänta.
Förra fredagen fick ja en choklad ask av en tant och farbror jag har på fredagar så imorgon när ja ska avsluta jobbpasset innan helg tänkte ja köpa med mig lite fika eller någon blomma för att visa hur mycket jag uppskattar att dem är nöjda med mig och jag med dom. :)
Mitt i bloggandet nu så skriver min bästis att jag ska länka sidan och vips så har ja fått en julklapp av min baby, nyårsklänningen jag ville ha!! åhhhh hrlt glad och överlycklig! Så bästa helg ska vi fira jul jag och min bästis, äta gott och ge julklappat och bara ha mys. Min bästis är bäst!!!
Här är klänningen :)






Dec. 12, 2013

Ibland är de jobbigt att vara jag.
Som sagt, jävla nyårsklänning
jag letar och letar.
Är galen i glitter, de ska vara glitter så de bara skriker om de!
Häromdagen skulle ja beställa denna klänning ja lägger upp, men som sagt den blev slut !
Nu när ja väl hittar så har fettona tagit slut på just min storlek.
Sen hittade ja en efter allt letande som fsnns i min storlek, ska beställa.
Nej klarna neka mig har kommit upp till max? Hur fan kan ja gjort de.. Så gick jag in på en annan sida och hittade en som dög och som de bara fanns en kvar och ja den funkade så nu beställde ja den men den vill jag ej ha längre och den kommer säkert vara för liten..
Då säljer ja den.
Vill ju ha den andra. Hoppas de kommer in nya nästa vecka för nu finns de bara fula på nätet.. åhhh så arg


Dec. 11, 2013

okej en dag var jag borta från bloggen, har faktiskt något att berätta.
Jobbet har gått as bra.
Igår var jag med hjärtat, lika mysigt som vanligt och alla dessa känslor!
Asså speciell känsla, och de mysigaste som finns är bara ligga i hans knä och bli pillad i håret och bara få känna hans närhet och bara skratta tillsammans, lycka!
Idag ska Maria komma till mig, är påväg hem från jobbet nu så ska hem och fixa mig sen gå hem till mommo och moffa<3 och sen möta maria, ska se vad vi ska hitta på för skoj, kanske baka?
sen sover hon hos mig, lika mys som vanligt <3
Imorgon är de jobb och sen torsdagsmys med cajjo :) Den här veckan gått så otroligt fort, me like!!

Dec. 09, 2013

Vet inte vad jag ska skriva om mer i bloggen.
Ibland är de roligt ibland inte, vill inte säga för mycket heller som andra inte har med att göra.
Nu är de mest fullt upp på vardagarna med jobb, de röller på!
Är julferre snart också, jag och sabrine ska gå tillsammans, as najs!
Vad mer ska jag berätta?
Kan pass på klaga lite nu såhär på kvälla känns de som febern tagit över...
Men de hindrar inte mig ifrån att jobba imorg, ja måste och ja klarar de.
Ligger hemma tycker synd om mig faktiskt, för de gör ju ingen annan..Väntar på morden i sandhamn ska börja, sen ska jag tvärdäcka och vakna pigg imöraaa.
Ae se, de finns inget vettigt jag vet ingentig.
Återkommer en dag då jag har något att berätta!
Kan bli imorgon, kan bli om 5 dagar kan bli där vid nyår.

Dec. 09, 2013

Känner mig inte alls bra :(
Har lunch nu, orkade inte göra matlåda igår så struntade i det, men fick så ont i magen förut och sprungit på toa så jag hoppas inget är på gång :( så var tvungen gå och köpa en färdigrätt.. Nu känner jag mig död, ligger under filten och fryser i lunchrummet.
Örat värker, magen värker och livet är allmänt jobbigt idag.
Idag är inte min dag.
Och jag skulle träffat bubbi ikväll också, det blir de nog inget av nu...
Slutar klockan 15 direkt hem och sova för nu har min kropp absolut ingen ork..
buhu. synd om mig


Dec. 09, 2013

Kommer inte bli en bra vecka, i think.
Funkar inte att skicka sms biljett på min mobil så måste skämmas varje gång jag ska åka buss.
Örat gör ondare idag, har sovit dåligt.
Jag fryser och de är kallt.
Jag vill sova genom hela vintern.

Dec. 08, 2013

I typ 2-3 år har jag ibland fått som stickningar i vänstra bröstet, det sticker till och varar mellan 10 sek till 4 minuter och gör så fruktansvärt ont. Jag får det inte ofta kanske utan 1 gång i månaden kanske beror på.
Jag fick så igår kväll och då trodde jag att jag skulle dö, och nyss hände det igen.
Tar jag ett djupt andetag så gör det ännu ondare smärtan går inte förklara.. Men jag undrar vad de kan vara och varför det blir så? Läste på nätet för länge sen då hade någon skrivit att de var tecken på att man var frisk, och någon annan skrev att man ska åka upp direkt, whatever. Sen har jag inte brytt mig och tänkt på de.
Idag läste jag igen och så hade sjukvårdsupplysningen skrivit att åk till vårdcentralen imorgon eller om de är akut åk upp, folk skrev hjärtinfarkt, kärlkramp osv.
Kanske borde kolla upp, så det inte skulle vara något som man borde kollat upp tidigare, inte för jag tror de är något för de verkar ändå vara ganska vanligt?
Till någon hade läkaren sagt panikångest?
haha..
Men är glad att de inte varar sådär super länge men igår trodde jag verkligen jag skulle bryta ihop och ambulansen skulle få hämta mig.
Usch! Kanske är fett runt hjärtat som linn brukar säga för jag gillar de på julskinkan..

Dec. 08, 2013

Åhhå jag är så sugen på att ha en bakdag typ göra pepparkakor men jag vill bara göra dem för jag hatar pepparkakor. Men om jag gör dem vem ska då äta? :)
Eller typ ett pepparkakshus kan jag gör, lussekatter...
så mysigt!
och jag gillar inte att de snöar sådär mkt hoppas de inte gör de imorgon när jag ska jobba för då blir jag ett snömonster.
Skulle till affären och köpa hem litr saker, men ikke i detta vädret så har beställt hem pizza :( haha.
Men har väntat ett bra tag nu, hungrar typ ihjäl.

Dec. 08, 2013

Hellu, igår så var jag så jäkla bakis och ville egentligen inte festa alls men vid 13.00 tiden så fick jag någon ryck och stack till stan köpte en jacka och så mötte jag denna där med och vi åkte till mig och umgicks fram till kvällen, vi har sjukt mycket minnen tillsammans.. Hon berättade att hon hittat på hennes mammad dstorn bilder från när vi var i sälen då var vi typ 13-14 år haha, Och stt vi kissade på oss och när denna intr visste hur man åkte lift och fick liften på läppen och dem stanna hela liften osv, festen när jockiboi kom, när vi festa 5-6 fagar i rad och ändå mådde bra, alla sjuka efterfester osv <3
Iallafall sen fixade vi osd och vid 19 kom alla hit.
Sen stack vi in till stan och kvöllen kändes bara allmänt lång och de var inte så mycket folk ute igår.. Ville hem typ ganska tidigt men lyckades hålla mig kvar träffade några sköna människor som fick tiden rulla typ.Vaknade upp imorse och mådde jätte bra, så domnade om måste vars utvilad denna vecka min kropp psllsr inte mer nu och har även fått ont i mitt öra.. Får de varje vinter är öronbarn, intr kul för de gör då fruktansvärt ont. hoppas de inte blir värre, har iallafall mössa hihi.
Nu ska jag bara ta de lugnt , slappa i soffan och mysa teeet!




Dec. 07, 2013

Blev inte dom planerat igår och nu förtjänar jag att må såhär.
Om 4 timmar kommer denna hit och jag vet knappt vad jag heter.. Dags att vakna!! Är så jäkla hungrig också.
Vill bara ligga på soffan hela dagen och äta ferrari bilar.
Igår var de tänkt så att jag och linn skulle dricka jätte lite vin och sen bara gå till sportbaren och chilla på fredagskvällen , sure.
Eller jo, vi delade på 1 liter vin, typ sen helt plötsligt vid 21 tiden hämtade någon oss sen åkte vi till lokalen. Sen så vid halv 1 va vi i stan satte oss med anthony och baby sen någon mer..
Svär mitt huvud, ja vaknat 10 gånger sen 07.00 och vart uttorkad i munnen som ett russin. Drömmer äckligaste mardrömmarna också!
Nu måste jag blåsa i alkomätaren sen kör vi rond 2, neeeeeej!






Dec. 06, 2013

Det finns en sak som stör mig så grovt jä.. mycket!!Det är att är man sig själv så är det ett problem och de problemet är att jag är blyg i början bär jag träffar någon.. Det har jag alltid varit och kommer alltid vara, det är inget jag vill vara och tyvärr inget jag kan ändra på heller!Mina 3 förhållanden jag haft och även folk jag träffat bara sådär har älskat hur jag är, som person och hur gullig jag är när jag typ kollar bort eller säger sluta eller skäms. Alltså, ja vill inte end om ja nu inte var blyg så skulle jag inte vilja vara den som tog för mig och struntade i allt inte sån person men jag skulle vilja kunna sluta skämmas över mig själv. jag har alltid haft tur i kärlek, fått de jag velat osv ska inte klaga. Men jag undrar vad killar ser hos mig (sämsta självförtroendet) vilket inte alla tror men så är de.Något possitivt är de med mig iallafall då 2 av dessa killar fortfarande har känslor för mig och gillar mig och nej leker inte nått nu men ibland måste man få höra possitiv feedback och få snackar vi om att första seriösa förhållandet var när jag var 15! Men nu på sists tiden så verkar de som att jag är helt konstig för att jag är blyg? Men allvarligt finnd de intr värre saker? Då är frågan vilken kille som är rätt.. och nej inget går dåligt el fel för mig nu,så energitjuvar bli inte glafa. utan kom och tänka på detta bara och tog upp det då jag blir så irriterad av att varför inte gilla personen som den är? Och så typ kläcker personen ur sig såhär, sluta va blyg jag ska inte bita dig? Alltså wtf.

Dec. 05, 2013

fett trött, ska sova nu efter kalla fakta skolsnusk.
Ska vakna 05.15 då jag ska ta morgonpasset med Sabrine :)
Träffade linn en stund nu ikväll och planerade morgondagen.
Godnatt!

Dec. 05, 2013

Kollade nyss gårdagens avsnitt av ph är inte sådär jätte insatt då jag mest tycker de är patetisk program där folk skämmer ut sig för uppmärksamhet.
Men om jag måste välja vem jag tycker om där så måste jag säga Niklas och AK.
Tyvärr förstörde Dorota för dem två och AK skickades hem, vilket fick mig att bli tårögd och när Aina började gråta så kom det lite mer tårar.. haha!
Hoppas AK kommer tillbaks.
Om jag hade kroppen och utseendet och fick förfrågan om att vara med där då skulle jag tacka nej, men däremot skulle jag vilja vara med i big brother, skulle göra kaos och fucka allas liv och jag vet att jag hade klarat av det också höhöh.

Har precis duschat också, så nu sitter jag och glor funderar på vad jag sks göra..
Imorgon får jag äntligen min lön dom varit nästan 2 veckor försenad, sådär jätte bra eller? Men imorgon så :)
Imorgon så har linn paxat mig (vet är en mkt upptagen buisness kvinna) så vi ska ut på äventyr?
på lördag ska jag ut på äventyr med denna och på söndag ska jag bara ha myssöndag med hjärtat! Det var min helg såhär i förväg som kommer ta slut på några timmar.
Nu har ja inget vettigt att säga, hejsvejs!

Dec. 05, 2013

åhh den här veckan har gått då fort och då bra, så de betyder väl att bästa vecka ger otur och går fett segt?
iallafall, jobbet gick kanon fick höra av en som jobbar där att s tyckter om mig jätte mycket och att han hade pratat om mig och det är en kund jag har varannan vecka och tyvärr för lite tid med då jag stortrivs och vi pratar om typ allt på.den korta stunden jag städar hos honom.. Sen nu när jag var hos min sista så sa paret till mig du lyser upp som vanligt med ditt leende då blev jag jättr glad och avslutade dagen kanon!
Nu ska jag till bussen och åka hem och sova 2 timmar så ja sover sådär bra igen på natten :)

Dec. 05, 2013

jag hade sån sjuk dröm inatt.. Den var så sjuk att den typ kunnat bli verklighet?
jag förstod ingenting, vaknade upp i panik och blev så glad då de var en dröm.

Jag drömde att jag var ett med mina homiez vid stångån de var massa aktiviteter och som en stor fest.
Jag madde och någon mer som jag inte minns nu satte oss i en trapp, helt plötsligt kommer 3 maskerade killar in i porten och riktar pistoler mot bara mig, och så sa dem du skulle aldrig gjort sådär, jag fattade absolut ingenting och började gråta.. Dem sa att jag hade 1 timmar kvat att leva och att polisen också var ute efter mig.
Helt plötsligt är vi hemma hos madde och vi ska sova, madde kramade mig och sen flög jag tillbaks och då var jag i en lägehet på fest med några killar och en tjej, ingen ville prata med mig och alla var dryga sen kom de fram att de var den tjejen som var där som lagt ut en bild på instagram när jag äter pizza och därför skulle jag dö?
wtf men iallafall vi blev osams och hon stack då sattr jag mig med killarna och jag berättade att jag skulle dö och att ja blivit hotad då blev de chockade och helt tysta sen vaknade jag..

Alltså varför har ja på sista tiden djukaste drömmarna? Tänkt typ på att hå prata med en psykolog? haha ...

Dec. 04, 2013

Mys med carro, unnar oss lite chips och dipp INTE BRA ja vet.. Men vi firar hennes 29års dag som är imorgon och så ska hon sova här!
Vi kollar bonde söker fru och har de mysigt.
Säger godnatt nu, har inget mer att skrivs idag :)
ha en fin kväll!


Det spelar ingen roll hur många gånger du faller, de enda som spelar någon roll är hur många gånger du reser dig upp igen efter varje fall.

Dec. 04, 2013

Kan inte ha dessa byxor längre, de har alltid varit lite förstora men väldigt tighta i arslet men nu när jag prövar så åker dem ner.
Prövade även dem ljusa jeansen som ja kom i för en månad sen för första gången men inte kunde knäpps knappen, nu prövade jag igen och än kan ja inte knäppa men de börjar likna något då hoppas ja kan få på mig dem snart!!!



Dec. 04, 2013

åms,kom hem för en 40 min sedan, lagade precis mat och snabbtinade köttet för höll på att dö på riktigt :)
Och köttet orkade jag ej vänta på så de var lite rött i, gör de något?
fick iaf fett ont i magen..
Carro kommer hit ikväll istället och sovsällskapar med mig också, vi båda jobbar ju fast hon ska upp 05.00 men de är koooo lugnt kan ja gå upp när hon drar! Nu ska jag duscha och bara vara allmänt glad !

Dec. 04, 2013

shooo!
sitter på jobbet, har lunch men ingen mat idag heller.
Kom på nu att jag glömde lägga fram köttet ur frysen imorse, smart tjej så blir inte äta förens ikväll kommer ju kolllapsaa.
Har fet huvudvärk och ont i magen, skulle haft mys onsdag med carro, vet inte om min kropp orkar det ikväll.
Kanske behöver åka hem och vila istället.
Får se, kanske mår bättre när jag slutat!
Sov som en prinsessa inatt också bara för jag vilade igår, så sjukt skönt.
Men vill att mina drömmar ska försvinna..
Ne nu ska jag gå till min näst sista kund, det är inköp på schemat!
bye

Dec. 03, 2013

Blää, hjärtat åkte precis hem..
Är jätte trött och på dåligt humör.
Länge sen jag kände exakt denna känsla, och att bara kunna vara. Kolla på varandra, skrattar och kollar bort lixom så man blir helt generad och så kommer mitt vanliga uttryck fram "SLUTAAAA" haha.. Att jag aldrig kan sluta använda det.. Men ingen som klagat på det haha.
Kollat på film och sen kollade vi på, pengarna på bordet.
Nu är de tomt, ingen som håller om mig ingen som pillar mig i håret eller kliar..
Nu är jag helt ensam och väntar på att klockan ska ringa och jag ska åka till jobbet.
Ni är säkert jätte nyfikna oså på vem det är jag börjat träffa, men denna gång tänker jag vänta lite och inte göra om något jag redan gjort så därför avslöjar jag inget ännu och vi går sakta fram så allt blir som vi båda vill! Men dessa fjärilar är för underbara, och så länge vi är lyckliga tillsammans så klarar vi allt :)

Dec. 03, 2013

3dje dagen HELT wöökfri!
I lördags köpte jag ett ciggpaket, och jag rökte 10 cigaretter och har 9 kvar och har sedan i lördags natt varit rökfri, det hjälper att jag ser ciggen ligga hemma. Jag har 1 med mig i min jackficka ifall jag skulle få något adhd anfall, har inte behövt tända ciggen och de känns så fruktansvärt skönt, även i dem tuffaste stunderna då ciggen är som en bästa vän har jag inte behövt den :)


Dec. 03, 2013

Sovit i ca 3 timmar nu, alltså jag har haft sjukaste drömmarna de sista veckorna alltså drömmar som ja verkligen minns, mest onda drömmar.. varför?
Drömde nu att jag krockade i en bil, de kom en bil och stanna dem var i panik där låg jag på gräset kunde knappt röra mig.
Helt plötsligt sitter jag på bussen och har jätte ont, trampar i glas och så fort ja rör mig får jag ont på ett nytt ställe.. En tjej tycker synd så hon ger sin tröja till mig. Alla kollar men ingen säger något, jag har så ont att jag kan knappt gå när jag ska gå av kan inte chaffören vänta så hon åker vidare och så gör hon vid varje hållplats jag skriker att jag varit med i en olycka ich att hon får vänta lite extra när jag ska gå av, hon säger att hon ska anmäla mig. Ingen säger något, alla är helt tysta precis som i verklighet när något händer...
Sen vaknade jag.

Nu ska jag duscha och laga mat !

Dec. 03, 2013

Slutade tidigt idag, sprang på stan en stund in på pandora osv.
Vill göra en egen dörrkrans, men de får vänta..
Köpte en tavla som jag tittat på, med led lampor så när man trycker på tavlan ser de ut som ljus som brinner..
Mysigt!
Är hemma nu, ska städa och sen vila.
Tänker börja vila nu efter jobbet för då somnar jag ändå tidigt och sover som en prinsessa ;-)


Dec. 03, 2013

Känner mig som en prinsessa idag, aldrig känt mig såhäe utvilad :)
Så skönt, sov ju 3 timmar igår kvälö och sen somnade jag runt 11 och klockan ringde halv 7 och jag var jätte pigg så kunde ligha kvar utan att somna om av trötthet :) Påväg till jobbet nu.

:)




Dec. 02, 2013

Världens ondaste magvärk, har sovit i 3 timmar.
Ska se morden i sandhamn klockan 21.00 sen sova, de behöver jag..
Imorgon är de jobb som vanligt sen ska jag träffa min finis bara jag inte har lika ont..
Igår helt rökfri och idag rökfri.
Tänkte ta en nu, men står emot och jag vet att jag klarar det bara jag vill och nu vill jag ju.
Så som de var när jag sluta äta kollisar, och ja det blev ju skillnad, sakta men säkert.
Jag små äter inte heller, så lär inte gå upp i vikt nu när jag slutar heller.
Vill man klara av något, då måste man ha den motivationen och känna att man verkligen vill, det har jag aldrig förr gjort med något förut. Mitt liv har vänt och jag tänker i andra banor som kanske en 21 åring ska göra, och inte som en 16 åring.
När något är jobbigt och man tänker och faller ner i gropen, så tänker jag på hur långt man kommit och hur mycket man lyckats och hunnit med trots sin unga ålder.
Jag minns att dem sa till mig i högstadiet/gymnasiet du kommer inte lyckas, jag skötte inte skolan och det ångrar jag så mycket idag jag kom och gick som jag ville, försov mig/skolkadw och gjorde inga läxor knappt osv.. och fick ur dåliga betyg! Jag mer mer praktiska människan, som hellre visade mitt bästa genom att vara ute på praktiker osv, men iallafall trots alla motgångar har jag lyckats något extremt, jag har byggt upp mitt självförtroende, jag är en helt ny människa, jag bryr mig om alla, jag har inte längre fördomar och jag har jobb. Har jobbat inom vården, personlig assistent, 2 år på dagis, städat sjukhus, haft ca 5 sommarjobb och praktiker på 5 olika dagis och har nu fast tjänst på humana och ett extra jobb på kvällen som barnpassare! Då kan jag tycka att man har lyckats trots att inte ha pluggat vidare. Jag har även blivit erbjuden att jobba i Norge i 2 år men jag tackade nej som jag sagt innan, vilket ja nu ångrar.
I sommar hoppas jag på att börja plugga igen och köra all in, och kämpa och visa att jag kan och jag vill, ska klara dessa 3 år sen är jag nöjd!
Klättrar mot toppen..





Dec. 02, 2013

When night has become the day they're sending you far away so, so far away when everything starts to fade you don't have to be afraid no, you don't have to be afraid.




Dec. 02, 2013

Ont i magen, mår inte bra..
Jobbar på och är glad!
Jobbat sen 07.00 , slutar kl 13.
Har bara ett inköp och en promenad kvar.
Ingen luch med mig, tycker inte om att ha med mig de, ja klarar mig tillls jag kommer hem.
Ska äta lite julmat och vila ut.
kan allt vända nuuuuuu! :)

Dec. 01, 2013

Kalla fakta är så sjukt intressant kollat nu på de ett par gånger!
Är så sjukt mätt, men myste till de lite och år precis en julskinka och prinskorv m röbetsallad, de var mums!
Nu ska jag se solsidan och straxt kommer maria <3
så jag säger godnatt nu!


Dec. 01, 2013

Vill inte att söndagen ska ta slut.... Vill inte vill inte vill inte!!

väntar på att kalla fakta ska börja straxt, sen ska jag se solsidan och sen kommer maria och då ska vi se johan falk och mysa innan sovdags.
Jag hoppas verkligen denna vecka går riktigt fort inte som förra då det kändes som evighet.
I veckan är inget planerat mer än att jag ska överleva :)
Ska träffa beb och sen vet jag inte mer, blir antagligen jätte lugnt efter jobbet ska nog också åka och köpa en julgran så man kan få lite julkänsla nångång..

Dec. 01, 2013

spräng huvudvärk och illamående behöver jag ens säga något mer?
29 års fest igår hos carro, sen utgång på det! Mycket kul och trevligt.
Nu hädanefter blir de lugnt framöver och de ska jag hålla fast vid också.
Skulle så mycket behöva gå till affären men vet inte om jag klarar av det nu, måste äta också men det är skönare att gå nu så är de gjort också.
plus att jag då kan synda och äta kolhydrater idag till köttet, för jag är så sugen på potatis och kött..nomnomn
Maria kommer när hon slutar jobbet ikväll vid 20.00 Så ska vi ha lite adventsmys så sover hon här inatt för vi båda börjar kl 07.00 så då går vi upp tillsammans :)
Slänger in några bilder från igår.