Sep. 30, 2013




Sep. 30, 2013

Har alerig varit såhär skönt att krypa ner och lägga sig. Helt död efter en jobb dag på 8 timmar och gått typ sammanlagt 3 mil eller något. Så otroligt skönt! nu ska jag se "tonårsbossen" på tv3 play och sen drömma om min man och imorgon väntas jobb , kööör sen drar jag i januari till thailand bah.


tänk om man kunde spola

tillbaks tiden...
Ibland skulle de vara skönt men samtidigt inte. Det finns en sak jag ångrar i mitt liv, det är att jag valde flytta hemifrån. Fan när jag var 16-17 tjatade jag på mamma att jag ville flytta hemifrån, nu står jag som ett frågetecken och undrar varför ? Var det för allt tjat om att "städa rummet" haha fyfan då var det ett problem. Nu idag är jag glad att jag inte flyttade när jag var 17. Men jag borde passat på att vänta med flytt och bott hem så länge jag kunde, ni som ännu inte flyttat men så gärna vill.. passa på att bo hemma, ni kommer ångra er. Allt gick så fort, jag var nog 19 när jag flyttade och vilket inte gick som de skulle, jag stod på lägenheten med mitt ex ex och förlorade alls mina poäng på stångåstaden och vi fick en 3a i Lambohov, några dagar innan vi skulle flytta in så gjorde vi slut, flyttade in i juli och hade semester hela sommaren fick inga pengar och glömde söka sommarjobb. Där stod jag ensam på en hyra på 5600 kr. yippie, där rasade allting. Jag fick all hjälp från mina föräldrar och vänner och sade upp lägenheten men uppsägningstiden var ju på 3 månader, dem längsta i mitt liv. Nu har jag en ny lägenhet som jag fick i somras , jag har två jobb, jag har vänner och familj. Men än idag ångrar jag att jag flyttade. Det är så ensamt, det är mörkt ute och jag hatar tv. Det enda man gör är sitter vid telefonen / datorn på kvällarna när man är ensam och inte med vänner. Mina barn kommer bo hos mig tills dem är minst 25! Blä, och måste det bli mörkt så fort ute!? Då blir man deprimerad. Men snön får gärna komma så mysigt.

Sep. 30, 2013

Har varit dålig på att skriva, har ej haft tid. Mitt liv är på en vänding, kommer bli tufft nu men jag klarar det. Jobbat 07-15 idag.
frukost - youghurt utan fruktbitar
lunch - en kyckling
kvällsmat- omelett
men jag klarar det, kännt mig konstig i kroppen och huvudet hela dagen men jag bet ihop och klarade detta. Betalat räkningar nu och nu vilar jag fötterna. Ska träffa pillan om en stund och hungra ihjäl för kvällsmaten äter jag nu..


Sep. 29, 2013

Träffat min älskade mammi, varit och köpt en klädhängare så alla mina kläder får plats och nytt duschdraperi. Tack min fina mamma <3 Nu är jag jätte hungrig fär har bara ätit omelett imorse. Men har ingen lust att laga mat tilll mig själv bara, så får se vad som.händer. Ska sova tidigt med. Så peppp assså omg.






Sep. 29, 2013

godmorgon, håller på att äts frukost. Vaknade vid 10, sen så valde jag att somna om för att sista dagen att sova ut på, så gick upp halv 12 och lagade omelett/ägg röra vad man ska kalla det? Så nu är jag mätt och ska städa lite inför kommande vecka!

Sep. 28, 2013

svär har blivit största fegisen, är fett rädd att gå ensam när det är mörkt är rädd att vara ensam när de är mörkt, va fan är de här ? Har aldrig någonsin varit rädd sen nu de här. fml

Sep. 28, 2013



och detta ska vara vänner? haha fuck, ingen respekt ingenting.

Sep. 28, 2013

Kollar på mörkt vatten med Linn, Emma och Elle. fett bra film ! Ska hem och sova sen, och imorgon ska jag njuta av min sista lediga dag för på måndag börjar jag jobba igen och jobbar 3 veckor i streck , kommer bli tufft men bara bita ihop för det är money! imorgom kväll kommer förmodligen min mammi på besök och då ska jag bjuda henne på en mor och dotter middag <3

Sep. 28, 2013

Hos elle och myser ♡ Känner mig sååhär idag



Sep. 28, 2013

Kollade igenom stalkers lite fort och måste bara säga, fan vad stor jag var när vi spelade in i maj! Som ett berg, helt sjukt och man inte tänkte på de så mycket då? tack för de blivit förändrig nu iallafall usch vad dåligt jag mår när jag ser denna bild. blä ! Lägger upp en bild i maj och en som är tagen nu dock har jag inte klänning på den nyaste bilder men ändå man ser ju iaf skillnad. Och var inte oroliga mer ska jag ner i vikt! få bort putmagen och låren.





skillnad ?

Sep. 28, 2013

Asså fan, kommer aldrig kunna förlåta mig själv även att detta händer alla liksom. Men jag är alltid noga med att kolla. fan fan fan!! Tacka pernilla och aso som kom hem och han klättrade upp till 3dje våningen och tog sig in för balkongdörren va pyttelite öppen. Åh har sån ångest, pallar inte.

Sep. 28, 2013

är det nu man ska känna att allt är hopplöst? Jag hatar mig själv så jävla mycket, allt var kanon och allting. Vi alla har trevligt vi åker in till stan, som vana kollar jag direkt i min plånbok/telefonbok vad de heter om min nyckel är där är alltid extra nojjig och noga. Och märker att den ej ligger där får panik! drar ifrån alla går tillbaks samma väg ser den ej, vill inte inse så går en gång till. men nej den finns inte paniken i kroppen... ni anar inte. jag struntar i allt och åker hem och väcker emmma, suttit o pratat med henne nu i en timme. blä mår verkligen skit. kommer ikkr kunns sova inatt men who cares. fuck it fan. Kännd ju att man lever. ....

Sep. 27, 2013

Blir så trött, så fort jag skriver ett inlägg nu så ska samma person lägga ut och skriva. Snacka om att inte ha något liv, nu har jag lösenordskyddat och har det ett tag framöver! Var ledig idag, ska ut till tornby om ett tag och fixa lite inför ikväll.. Måste köpa en foundation och nytt puder. Hörs


Godnattttttt



Fint sms från pillis! Love <3

Sep. 26, 2013

Ligger i soffan med täcke, fryser ihjäl. Jag och pillan var ute i tornby förut där sjukaste snubben kom till oss och ville vi skulle följa med han till coop parkeringen bakom ett träd där han skulle strippa för oss!? Aldrig. Sen har vi bara umgåtts, denna tjej asså. Som storasystern jag aldrig fick, så tacksam att jag har henne. 26 år och är verkligen som en syster, finns alltid där har alltid funnits där och kommer alltid göra det <3 nu är jag hemma, trött och frusen. Imorgon ska Ammar komma hem till mig , åh vad jag saknat honom, och så skulle han få besök av två vänner från Göteborg så vi ska vara hos mig , har jämt kul med honom , lika sjuka är vi.

Sep. 26, 2013

En banan till lunch, slutat nu påväg hem. Ska laga mat och sen träffa pernilla ♡

arg

Finns även med på flashback! rätt kul och se vissa idioter som intr fattar ett skit och ändå kommenterar. En annan mupp skrev att vi var tonåringar och får skylla oss själva för vi kanske hade fester jämt, var högljudda eller knullade högt? alltså wtf , den personen menar att det är så tonåringar gör och får då skylla sig själva, då kan jag tillägga detta om du läser detta eftersom någon lagt ut min blogg där, att oavsett om vi skulle haft fest så har vi ingen anledning till att bli jagade, ingen anledning till att vakna mitt i natten av att han försöker ta sig in i lägenheten osv. Så ta reda på fakta innan en massa skit kommer ut! vi valde aldrih detta och frt var stalker som kontaktade oss och inte vi dem! tack ni andra som skriver så fina saker och bryr er.

Sep. 25, 2013

Avsnitt 6 ! För er som missade. http://www.tv3play.se/program/stalkers

Sep. 25, 2013

Gick in på stalker på facebook, läste lite av kommentarerna efter kvällens avsnitt. Här har ni lite, glad att de finns folk som bryr sig. Tack alla!




























Sep. 25, 2013

En kvart kvar tills jag kan äta!! Somna hungrig är inget roligt, men jag lyckades att inte äta efter 8 och inte innan 11. Idag känns det att jag lever, ryggen gör ondare så jäkla ont att det på riktigt känns som den ska gå av... Ikväll är det dags för stalker, ganska nervös faktiskt hehehe. Det blir inte löpband idag, har så ont så ska ge mig ut på en promenad, ikväll ska alla tjejer samlas för att se stalker så då kan de bli något gott till men då skippar jag ätardagen i helgen :)

Sep. 24, 2013

Är så hungrig!!!! fastan har startat. Imorgon klockan 11 kan jag äta. Kollar på svenska hollywoodfruar med emma och elle ska lägga mig hos madde efter. Natti


Sep. 24, 2013

Hos madddi, sjukt trött.. Åt keso vid 8, det här suger. Är så sugen på saker men jag vet att jag klarar detta.. Sover här inatt, funderar på att låna löpbandet eller crossen imorgon och ge mig på 30 min, och nej de är ingenting men om man inte varit aktiv eller rört på sig speciellt mycket på 3 år sedan jag la av med innebandyn så blir de jobbigt när man istället festar och är en rökkärring. Går hellre långa promenader men känner att imorgon ska ja klara av det. På dessa 3 åren har ja haft förhållande och varit lycklig inte tänkt på vad man äter osv så och de blor en hel del godis varje dag och annat skit. Men har blivit så mycket bättre nu när man verkligen börjat tänka till, vissa kvällar är jag så extremt pepp och tänker åh imorgom vill jag till gymmet köra gärnet, ska nå mitt mål osv, sen kommer den dagen och man är inte lika pepp alls. Nu är jag redo, jag är här för att visa att jag kan och redo för förändring. Som jag sagt innan så är målet 10-12 kilo. Få bort min lilla "gravid/bull" mage och låren först och främst sen lite av rumpan. Jag vill va den som inte skäms, som är säker, inte allt för säker men endå ha självkänslan och våga mer saker. Magen kommer vara lättast att få bort, för den är inte så kurvig utan jag har den bullen, tror de blir lättast, låren kommer vara svårast. Lägger ut en bild som jag tog i söndags och ja, lite skillnad har de blivit då jag tänker på bad jag äter och mer kommer de bli, vinnare ger aldrig upp!


Sep. 24, 2013

Har precis ätit, var inte hungrig eftersom jag åt lite fisk på jobbet. Men ska ändå inte äta efter klockan 8 längre så passade på att få i mig kvällens sista måltid. För ska nog iväg, ingen lust att sitta ensam hemma och nu är även datorn trasig och tvn kollar jag aldrig på iallafall när jag är ensam. Ska surprisa min vän, uppskattas eller inte? uppskatttas förhoppningsvis :D yeah. Imorgon är det dags för stalker, var inte nervös tills nyss då Linn påminnde mig haha.. Min rygg dödar mig så mycket så vet inte var jag ska ta vägen :(


Sep. 24, 2013

Godmorgon, upp och hopppa! Ont i ryggen.. Ska idag jobba på dagiset utanför mig. 11-15 skönt med kort dag. Nu ska jag äta frukost sen gå till jobbet :)

Onsdag 21.00 TV3




Sep. 23, 2013

Varit ute och gått med bästa vän, slutade med att jag följde med henne hem för övernattning och där vara emma hemma med elle, så har snackat lite och har precis krypit ner bredvid maddis. Sängen ropar, helt död. Vissa människor är rätt pinsamma.. Jag tro.många som har barn känner igen detta, har ingen kontakt med vissa människor sen när.dem är gravida så vill dem plötsligt börja ses och grejer igen, man ba snälla wtf alltså? utnyttja för att en gammal vän är gravid, vet många som gått på detta och börjat umgås.med dessa personer, men varför gör ni de? för ni känner er ensamma? ni som gör detta fattat inte att personen/personerna vill åt bebis och inte en själv va ? tänk till en extra gång men de är upp till dem själva, men hade hellre varit ensam än gått på detta spel eller så lär ni själv märka de när barnet har växt upp och inte är så "liten" längre. Godnatt smartisar

Sep. 23, 2013

Riktigt trött idag, bara för jag är ledig idag. Maria ska straxt åka hem och jag ska lägga mig i ett bad. Vill gå till skogen! Har velat det i flera dagar, men ingen aning om vad jag ska göra där? wierd. Mina känslor går upp och ner nu, för det blir mörkt och känns så ensamt trots att man inte är det. Ska bli skönt att börja jobba och slippa vara rastlös .

Sep. 23, 2013

Godmorgon, ledig idag! Maria och jag vaknade klockan 9 men somnade om, nu har jag kollat lite i reklamen som kom och ska idag gå och handla hem allt förutom kolisar. Hade sjukaste drömmen, blää. Åms! Nu ska jag äta.min frukost som idag är Keso.


Sep. 23, 2013

Datorn krascha när vi skulle sätta på film. Legat och kollat klipp istället och pratat. Nu somna Maria så ska också sova nu. Tack gumman för en kanon kväll/natt ♡ nattinatt folk.


Sep. 22, 2013



hemmagjord pizza utan ost :)

Sep. 22, 2013

Jag och maria fikade aldrig, var så dött i stan. Vi gick till nya Ö&B i stan, de sög. Sen gick vi till hemköp, de sög. Sen åkte vi till willys, bestämde oss för en ätardag så vi har bakat pizza och väntar på att den ska bli klar så ska vi mysa ner oss och bara umgås <3

Sep. 22, 2013

Blev inte en hemmadag, ska möta maria vid halv 5 och åka till stan och ta en mysfika och bara prata en sådär massviss. Hade lite tid över så tog lite ego pics som jag bjuder bloggen på! Tacksamma för alls dessa läsare, häromdagen hade jag 485 på en dag, helt chockad men kul att de uppskattas iallafall. Hoppas ni får en fortsatt trevlig grå söndag.








Sep. 22, 2013

Ligger i soffan nerbäddad, matkoma. Jag som aldrig trodde man skulle bli mätt på en kyckling och sallad.. Funkat kalas båda dagarna, tänkte testa detta i en vecka. Nu ligger jag vilar, vet inte riktigt vad dom händer än. Tänkte fsktiskt överraska min mammi och bjuda på middag men ville inte bryta detta nu när jag äter bara kyckling, så blir nog nästa helg och bjuda på något gott och bara umgås ♡

Sep. 22, 2013

Godmorgon, somnade runt 11 igår kväll så vaknade vid halv 10 pigg och glad, men fortfarande jävla ont i ryggen... Idag står de bara en massa chill på schemat. Ska hem om någon timme och äta kyckling sen bara va. hoppas alla får en bra dag, trots vädret.

so happy



Ingen kommer någonsin kunna ta denna lycka ifrån mig! :)

Sep. 21, 2013

Chillar galet hos maddis, vi ska se senaste wallander har redan sett den men den är värd att se, mysa ner oss och äta lite chips och dipp på ätardagen, sen skulle madde bjuda på banan och smällt choklad eftersom jag aldrig ätit det. Sen får vi se vad kvällen leder till ! :) saknar bebb..




Sep. 21, 2013

Nu funkar det, skrev långt inlägg om allt som varit dessa dagar men sen försvann allt. Har ingen ork att skriva om, mycket med jobb nu. Ska köra på kyckling och sallad hela veckan, har hittat min motivation och känner mening med allt!
Har två jobb, har fin familj, har bästa vännerna och fin bebbb. Alltså nu kan inget gå fel! Igår var vi hos Johan på kvällen, sen kom bebbs och hämta oss och skjutsade oss, sen hämtade oss sen umgicks vi en timme sedan kom jag till bästis då hade hon lagat fyllekäk ♡ Vaknade och mådde ovanligt bra, ikke bakis bara lite men nu har de gått över. Har ätit nu och duschat, ska till bästis nu och mysaa. Bjuder på några bilder från igår på mig och bästis tog typ inga kort igår. Jag har så J.. ont i ryggen, gör så ont så vet inte vart jag ska ta vägen MÅste nog ändra position på jobbet, annars lär den gå av snart..












Sep. 21, 2013


Sep. 19, 2013

Kom precis hem från jobbet, fick med mig elina hem idag då Jonathan skulle till arbetsförmedlingen på möte!! Nu ska vi äta och sen har hon önskat musik och dans. Sen vet jag inte vad som händer, men något iallafall eftersom imorgon jobbar jag på fritids och börjar halv 12 sååå sovmorgon :D

Sep. 18, 2013

Har lagt mig och ska nanna kudde, så jag är pigg och glad på jobbet imorgon. Skulle jobbat första passet på jobb nr 2 och sen åkt vidare till nr 1. Men fick en avbokning på hagebyskolan så jag har bara ett jobb imorgon och efter det skulle jag vara barnvakt en liten stund, sen får vi se vad som händer och på fredag jobbar jag på skolan! Det går så bra nuuu :D godnatt

NIIIICKIII

Att gå från att hata till att börja bli nöjd. Jag har alltid hatat min rumpa till kanske för ett halvår sedan. Och det är tack vare alla fina människor. Jag har alltid varit osäker på mig själv och önskar att jag ser bättre ut, jag vill ner i vikt, jag vill vara fin helt enkelt för varje dag som går så mår jag bara bättre och bättre. Alla människor kan ju inte ljuga. Så nu börjar allting om och jag ska ner en ca 10 -12 kg sen är jag nöjd och självförtroendet mycket bättre. Får ofta komplimanger för min nicki rumpa och mina ögon, det eetydrr massor faktiskt! Och nu är de säkery någon liten avundsjuk platt ladgårdsvägg som sitter och tänker, vad håller hon på med vem tror hon att hon är eller något, men självförtroende är väl något alla ska ha? Det gör även en person starkare och blygheten tror jag försvinnet en bit också. Så nu vet ni , alla kan ändra på sig. Man måste bara hitta kämpaglöden innan man kan komma på sitt spår!














Sep. 18, 2013

Var nyss i lekparken med linii, så nu är hon hos hennes pappa. Jag lyssnar på musik och chillar, konstigt att aldrig grannarna kommit och plingat på för de är extremt lyhört bara man har normalt med musik så hörs de ut i trappen. Men kanske inte hörs in till personerna, hoppas inte det iallafall :) Nu väntar jag på att Pernilla ska komma så ska vi ha lite onsdagsmys sen är de sovdagd och tagga jobb imorgon :)



nicki rumpan får knappt plats..




Myser, ska snart få hjälp av den här lilla damen i tvättstugan. Min lediga dag idag, fast så tråkigt, vill till jobbet :) Men imorgon börjas de igen.




Sep. 17, 2013

Nu ska jag dejta kudden och drömma hela natten! Låt detta gå bra så blir jag världens lyckligaste tjej. Godnatt min fina !


onödigt

Det värsta som finns är saker man har fobi för, jag har några konstiga saker jag verkligen har fobi för.. Jag kan inte sitta på toan hur länge som helst för då tror jag att de kan komma ormar hahah!! Är rädd för att vara uppe på en vind, är rädd att råttor eller uteliggare ska hoppa fram, såhär sjuka saker haha

Sep. 17, 2013

Jag hade ABSOLUT ingen ork till att laga mat. Men eftersom jag åt en macka kl 6 imorse och sen bara tagit en banan och ett glas nyponsoppa var jag tvungen, ikkke bra detta.. Inte konstigt man går upp i vikt istället för ner.. Och de är ner jag ska, målet är 10-12 kg, inklusive rumpan ;D Men då kan jag inte slarva utan äta rätt och röra på mig vilket jag ska då mannen i mitt liv kommit. Och så är de inte så kul att laga mat och äta ensam. Så nu fick de bli lunch och middag i ett. Pommes och lax, trodde inte de skulle gå ihop men guf så gott de var :)


Sep. 17, 2013

Slutade jobbet så nu är jag påväg hem, alltså känslan när man trivs så underbart och inte vill åka hem? Har aldrig känt denna känsla förut, så jäkla underbart! Nu väntar tvättstugan hela kvällen. Men städa behöver jag inte för det gjorde jag igår :)

Sep. 17, 2013

Varit hemma hos en dam i 2 timmar, blev bjuden på fika och prat, alltid lika mysigt med dessa prat tanter :) Nu har jag lunch och ska snart gå till en annan dam för att gå och handla :)


Sep. 17, 2013

Idag var jag riktigt trött, när alarmet ringde 05.00 så ställde jag om den till 06, då går ju bussen så fick stressa och nu sitter jag på bussen. Slängde i mig en macka och mår illa så glömde ja matlådan smaarthead. Ska nog klara dagen!

Sep. 16, 2013

Kom precis hem från elle haft jätte trevligt och mysigt, kollat idol och lite ensam mamma söker. Nu chillar jag och ska krypa ner och lägga mig om dem där ute kan vara tysta för klockan ringer vid 05.00 ! nattinatt






Sep. 16, 2013






Kvällsmys

Myser hos elle och rasmus ♡





Sep. 16, 2013

Fullt ös hemma, fixar och grejar. Rensat åter igen en jävla massa kläder, från att inte ha fått plats i 3 garderober och 4 boxar till att nu hoppas 2 garderober räcker. Vem bryr sig om man förlorar massor kläder, onödigt att dem bara hänger och inte används.. Så trots att jag inte vill så gör jag det nu för det blir bara klädrr överallt. Så nu dka jag fortsätta leta kläder att ge bort i lägenheten. Har även bytt gardiner i köket. Längar bara tilld ja tapetserat klar o kan göra i köket så ja slipper se den blåa tapeten!






Sep. 16, 2013

Gick kanoners på jobbet, nu sitter jag hos madde och emma åt mat nyss. Ska straxt orka gå hem för en dusch och städ. Imorgon är det dags för jobb igen. Börjar bli van att gå upp 5 på nätterna nu, but good cash is king. Folk säger att pengar inte är allt, men det är skitsnack. Har du pengar, kan du få lycka osv. aaaa precis va! Får se vad de blir utav dagen när jag är klar hemma, sängen ropar tidigt ikväll :)

Sep. 16, 2013

Påväg till jobbet, somna runt halv 9 igår sen har jag vaknat flera gånger inatt och när alarmet ringde ville jag bara somna om.. Ändå är jag utvilad. Men nu börjar jag bli pigg och nu väntar jag på buss..


godnatt

Har bäddat net mig, legat i en timme och funderat på online pizza , men kommer bara få ångest efter men skulle sitta så fint! åååh kan inte bestämma mig, men tror jag skippar och ska sova nu.. Ligget och kollar på skilda världar på dstorn så somnar nog fort idag. nattinatttt


söndag

Bara längtar tills jag kan gå och lägga mig, idag är ingen bra dag, skulle vilja sova i en vecka för att få energin. Kroppen är helt slut, så ska jag upp 5 inatt också. Börjar jobba tidigt imorgon bitti. När jag skulle gå till affären förut började självklart ösregna bara för jag intr hade paraply, men de ordnade sig. Planerna idag blev med inte som de var tänkt , men men. Ska lägga mig typ 7 skönt! Nu sitter ja vid datorn glor runt på nätet, har lite söndagsmys också !






madddz 20 år ♡

Tack alla inblandade för igår och extra stort tack till bästa maddis som höll i allt! stort grattis på 20årsdagen idag hjärtat ♡ lägger upp några bilder och dem får tala för sig självt, behöver inte gå in på allt för jag är skakis och bakis ;)

mormor och moffa ♡

chillar hos mormor och morfar med mostra och mammi, snart kommer lite av andra släkten också. Sen ska jag tillbaks till madddiz och duscha och fixa inför ikväll ♡

omg

Fan vad söt jag var, vad hände? HAHA


Godmorgon

vaknade upp och har ont i örat, hoppas det går över tills ikväll! Ikväll ska vi fira bästis som blir 20 år woho ;-) utgång på det. uppdaterar senare, nu ska jag chilla och ta det lugnt. Min älskade bästa mammi kanske skulle komma till mig ett tag med innan kvällen börjar, men vi får se :)

bästis häng

Sitter på bästis altan med emma och linn, dricker en cider och taggar tills imorgon, komma på andra tankar ♡ sen imorgon kör vi!


jag tog mig upp min vän

Min familj är allting för mig, jag är då tacksam att jag fick den mamma och pappa dom jag fick. Hade aldrig klarat de utan er och mina närmaste vännrt ni är bäst ♡ Sen är jag så otroligt tacksam för dem vännerna man fått på facebook, som man aldrig träffat men som man hållt kontakten med så länge och som alltid finnas och tvärtom. Nu ska jag hem till min bästis och imorgon ska vi fira henne så blir de lokalfest och göra det bästa för henne ♡




Sep. 13, 2013






Fredag den 13e

När allting känns så bra för stunden, så kommer nästa besked.. När ska det få ett slut? Hur svag ska man vara? kan man inte bara orka stå på egna ben och bara le åt allting?

shake

Har precis tränat lite hemma, med lite dans och andra övningar. Nu en dusch, sen kommer Linn då ska vi knalla bort till tornby och fixa lite. ciao


Fredag

Huvudvärk och allmänt sur. Sov hos Linn igår, gjorde inget speciellt jag somnade tidigt. Har precis lagat lunch och nu vilar jag på soffan, ska duscha om en stund sen går vi se vad som händer ikväll blir ganska lugnt om jag får välja!

livet är underbart

Shoo, tänkte skriva imorse men var för trött. Klockan 5 gick jag upp som en zoombie kan inte minnas när jag gick upp så tidigt för att jobba.. Klockan 6 kom bussen, var på jobbet halv 7. Fixade allt själv idag! skulle slutat 11 så tog inte med mig matlåda, men väl där frågade dem om jag kunde jobba över, ja men visst.. Blev lite längre än väntat. Jobba över i 4 timmar , så de blev en lång dag men cash is king. Så kom precis hem nu och slängde mig på soffan, måste ju laga någon mat för än har jag inte ätit, Eller jo fick en banan hos en farbror jag var hos då han sa med ditt leende kommer du långt, så kul att du är så glad sen bjöd han på banan så den tog jag när jag gick där ifrån med dramaten tillbaks till kontoret, like a boss! Nu ska jag chilllla sen får jag se vad som händer, känner att ikväll kan ja ha fritid för imorgon är jag ledig!! :D jobbat hela veckan och de var länge sedan.. Det går bra nu !


Depress mår skit

Depress!!!! :( godnatt..


BILDER!

Hello, fick idag igång min dator som varit död i typ ett år, på den finns miljontals bilder och gamla låtar. Bilder från när jag var 10-17 år ungefär. Och herrregud, vilka småbarn men vilka minnen.. Minnen som alltid finns kvar, jag är så otroligt tacksam över att jag fått uppleva så mycket under alla mina år, allt som bildas till minnen. Tänkte dela med mig av några bilder så njut, haha ! 
Alltsåååå wtf är de här? De va alla hjärtansdag typ 2009 men varför har ja lagt bilder på mig sjäv p´å bordet när ja va liten???????????? HAHAHAH 
Snälla varför har jag presentsnöre i pannan?
 
 

dröm kille , vad är det?

Ligger på soffan är så trött, funderade på att vila men ingen bra idé. Ligger och väntar på min dröm kille ska komma, men vart finns han? Han ska vara charmig, äldre än mig, längre mig (svårt att vara kortare) hehehe , gärna ha humor och kunna ta skämt, ett fint ansikte :D Jag har i flera månader velat börja träna på olika sätt inte bara gym utan ut och springa osv och äta rätt så viktigt att han är ett stöd för annars ger jag upp och måste då inom kort vara med i biggest looser, så aa typ så har inte så höga krav :)

Soffan :D

Nya soffan! :D Nu sks det bara tapseras om sen ska allt upp på väggarna och gardinstången som åkt ner. Ett problem, soffan är så stor så sängen på 1, 80 kommer aldrig få plats så som jag vill ha den.. Måste komma på något nytt! haha. Tack pappi ♡






slutat jobbet

Min rygg... Slutade precis jobbet, tiden bara springer iväg. Har idag varit hos 3 kunder. Hur underbara som helst! En satt och läste mitt horoskop och sa att jag hade utstrålning och var jättr söt, konstigt när jag let hela tiden haha! Hos en annan dam bjöd hon på scones och saft så ville hon att vi skulle sitta och prata på balkongen, ur gulligt! Imorgon börjar jag 7 igen. Fast de är skönt egentligen för då är man hemma tidigare. När jag kommer hem står min nya soffa hos mig, wooho!

godnatt

Chillar hos dadddycool, kollat idol och lite just nu njuter jag på balkongen, Ska faktiskt lägga mig nu för imorgon är de dags för jobb, såå som jag trivs efter första dagen hooppas jag ja trivs resten! nattinatt






påväg till daddy och elin ♡

Ändrade planer, påväg till centrum ska handla cola sen ta bussen till pappa och elin, sover där inatt då pappa sks lämna soffan till mig imorgon och eftersom jag jobbar så kan jag inte lämna nyckel så åker dit nu istället och kör en övernattning samt kan jag gå från pappa till jobbet imorgon och inte behlva gå upp hur tidigt som helst, kanoners!

Mys

Chillar galet med lini, vi har precis ätit och ny myser vi framför tvn. Var och skulle handla förut går fett långt för ingenting, när jag är i affären och plockar varor ska jag ta fram pengarna och hittar dom inte, trodde jag tappat dem men dem låg hemma oh herregud. Väntar på idol ska börja så ska jag lämna Elina och sen sova!






äckel

uschaaan min förra äckel päckel idiot fula granne gick på bussen, först såg han mig inte då en stod ivägen sen innan jag skullr av vände han sig om och slutade aldrig kolla på mig, fett rädd. Tänktr sitta kvar på bussen för att han inte skulle kanske gå av vid mig men jag gick av och gick en omväg blää vill inte se dig ditt fulefaaaan döö!

första arbetsdagnäen klar!

Första arbetsdagen avklarad på jobb nr 2 ! Trevlig personal och trevliga människor, så nice! Jobbat 9-14. imorgon börjar jag vid 7 så måste upp 5 hur ska detta gå? men när man verkligen stromtrivs då funkar det :D




på buss

usch stressig morgon, vaknat flera gånger inatt.. snoozat i 45 min. Äntligen på bussen påväg till jobbet. Säger som alla andra dagar när jag är trött när jag kommer hem ska jag sova tidigt men vilket som aldrig händer iallafall.. blää ont i magen.

livet blir bättre

Det är roligt och väldigt uppskattat att jag har så många läsare, verkligen underbart att se så många läsa något ointressant varje dag heheh. Men jag kommrr nog förmodligen skaffa lösenord, känner att vissa personer snokare inte har med att göra vad jag skriver eller kommer att skriva.. Jag känner typ just nu att jag vill flytta långt härifrån, träffa nya människor och börja om ett nytt liv. Typ så känner jag! Har så mycket känslor , samtidigt som vissa planer går så galet jävla bra men endå fattas det där lilla extra.. Nu på riktigt ska jag sova och få bort nervositeten inför första jobb dagen imorgon bitti.. gaaaaash nattinatt!

jag gråter bara i duschen

jag lät dig gå sväva på moln.
fett ensam är jag, livet äger. Ska duscha sen wagga på badoo där det bara fanns retards som mig ♥

Matlåda och kvällsmat fixat

Gjort matlåda tills imorgon , makaroner m bacon med parmesan och vitlöks cremefreish i, mums. Passade samtidigt på att laga kvällsmat, blivit så dåligt på sista tiden glömmer bort att äta. Mat som är livet! Nu sla jag äta kött och pommes till idol, sen ska jag duscha och sova!


:)

Yeah, äntligen sofforna sålda! Nu dka jag bara chilla resten av kvällen för imorgom vankas det jobb på jobb nr 2 fördta dagen med, spännande men lite nervös!

soffor säljs billigt!

Ingen som är akut behov av soffa eller som vet någon som behöver? soffan måste bort ikväll senaste helst, för på onsdag kommrr min nya! 200 kr för båda det är ingenting! så kolla gärna runt.


äcklig tvättstuga

Satt i tvättstugan i 30 min, blandade känslor. både tårar, sparkar och skrik på maskinen! den vägra släppa ut mina kläder jag höll på att bryta ihop. tålamodet funkar inte i mer än 2 min. tänktr att nu är jag tvungen att ringa willhem. 20 minuter kvar tills någon annan kommet och ska tvätta, ska ja behöva skämma ut mig för den personen och säga mina kläder sitter fast där inne? ja har testat med strömbrytare tryckt på alla knappar och skrikit.. efter 30 min så kom dom ut, så hann inte torktumla dem bara för det! nu ska jag andas och räkna till 10.

hallå

godmorgon ! helt död, äter frukost sen springa till bussen, dags för jobb!


nattinatt

nee , nu kan jag inte se mer av wallander är ju ensam blir så läskigt.. Nu ska jag sova och imorgon är det dags för jobb 9-13 sen arbetsintervju.. Godnatt!

wallander




söndag ♡

Haft linii hos mig idag, vi har myst en massa och bara haft tjejmys, hon har ätit glass och så har vi dansat och busat. Hon förgyller tiden när hon är med mig, att för varje gång få se denna tjej utvecklas, hur snabbt det verkligen går. Hon fick mig skratta en massa och sen slutade det med att vi båda skrattade! Nu har jag installerat in tvn och nu funkar kanalerna. Ikväll klockan 21.00 på kanal 7 kan ni se Oscar som är med på spårlöst och ska hitta sen biologiska mamma, så följ hans spännande resa! Nu ska jag nog gå till affären, om jag orkar..

Man vet vilka som är ens riktiga vänner, man kan också bli chockad. Jag behöver inte 300 vänner, jag behöver en vän bara och 299 kompisar! shoooooopppp











partyhelg

Helgen bestod av party.. Länge sen jag körde två dagar i rad och det händer aldrig mer, usch fy blä. Inte lika pepp, inte lika kul utan man mådde bara skit. Men roligast var i fredags! slänger in lite bilder från i fredags. imorgon är de tillbaks till verkligheten, ska bli skönt! ♡









dricker mjölk på macdonalds halv 5 på morgonen då mår man bra (y)

Sep. 07, 2013












Romantiska

Luktar mat in till mig, kollar ut så ska grannarna under ha fin dejt blabla middag eller något. va puttinuttia ni var då, bjöd över mig kanske istället för att dejta..


gulliga

Blev så glad, förut skrev två killar detta fina till mig!


Fredag

Tjenix alla pojkar och flickor!
Igår kväll gick jag hem till madde och emma, ja blev för deprimerad, så satt med Elle, madde, vickan och johan när dem drack så blev nyktert igår för min del! Sen chilla ja med emma när dem drog till stan. kom hem förut, har haft tvätt och städdag. Så nu chillar jag, och funderar på vad man ska göra ikväll!?


buhuuu

Somnade efter kvällsmaten förut vilket jag inte skulle göra.. vakna för 40 min sedan! Vet inte vad det är med mig nu men blev extra känslig när jag vaknade, känner mig alldeles ensam, åhh hatar denna känsla :( känns så konstigt, vill ha mamma och pappa vid mig :(

Linköping

Hemma i linköping om 10 minuter, underbart är så grymt trött! slänger in ngr bilder från stockholm och när vi väntade på tåget hem.






Stockholm

Sitter på centralstationen i stockholm, jävla rörigt folk överallt.. Har precis ätit mat tar tillbaks att jag ville flytta hit, sista inspelningen färdig och nu väntar vi på tåget hem till Linköping ♥

mumsigt

Dagens lunch, madde höll på att kräkas när hon såg maten haha! schnitzel med ketchup ♥♥♥


till min älskade

påväg hem till madde, vi ska mysa! ikväll ska vi se idol och stalker. Imorgon bitti rullar tåget till stockholm för en sista dejt med Hasse Aro Och Sanna Lundell, lite nervös men det är bara för dem där jä... kamerorna.. Men nu har jag packat och är påväg till min kära, där det blir övernattning.


:D

Nästan frisk nu, wiktigt göttt faktiskt.
Imorgon ska vi åka till stockholm och ha sista inspelningen med tv3!
På måndag ska jag på ett jobbmöte sen säger de katching så har jag två jobb, yeeeppp :D
Allt börjar komma in på spåret nu. Har en till sak på g men det håller jag hemligt ett tag till :)

wazuuup bro

jag skäms ihjäl! jag skäms, på riktigt. Så desperat! wiiiuiii..

dammat och fixat hela morgonen, börjar må lite bättre! Har ringt ett samtal från kl halv 12, först var dem på lunsch sen var dem på möte och så sa någon att de var tillbaks vid 2 så ringde jag och då sa någon annan dem är tillbaks 3. Så nu får jag testa efter 3, ganska så pinsamt om någon annan svarar och säger en ny tid haha! Ska nämligen ringa till en chef och flörta lite heheh.. Sen ska jag umgås med min bruna Linnii turkey tjej, och sen ska jag nog ha kramkalas och myskväll med mädddiz ♥

jag vill se dig svetttaaas

Sitter i ett bad, svettas höhööö. Gick och handlade, köpte även såndär Ben & jerry's alla jämt pratar om.. jag är ingen glassätare men tänkte jag kunde kanske bli frisk då.. Men atte fy , de var inget för mig.. Nästa gång får jag hålla mig till isglass! Wiktigt besviken. Nu ska jag bada klart sen ska jag gå och lägga mig, cilket lär dröja yttligare 4 timmar? imorgon ska jag ringa om ett jobb :D slänger in lite bilder på en äcklig glass, på mika schampon och balsam och en på mig själv som sjuk i badet heheh shululu.










♣☆

Rastlöööös, men samtidigt orkar jag inte göra någonting.. Är jag frisk på onsdag så har jag blivit bjuden på bio heheheh, ouuupsii.. Jag vill gå till affären och handla, funderat wäätt länge nu, så ska väll traska bort och köpa hem lite! Kan råka få med mig hem ett nytt schampo och balsam för de är ju ikke dumt att ha för mycket haha!

Höj volymen så högt att det blir äckligt

Det blidde aldrig någon gubbvila för mig, fastnade vid telefonen istället.. Känner att jag inte kan ligga mer nu, kommer ju fastna här då.. Så tar en match och vinner över förskyldningen och höjer volymen och fixar i lägenheten! Tumbs up joss.

tycka synd om mig själv dag, förbannad hosta

Fortfarande dålig!
Har precis fått i mig lite schnitzel m sallad, så dammsög jag även medans maten lagades. Nu är det faktiskt dags för en gubbvila, och knarka en massa tabletter och så tog jag sån äcklig bisolvon förut, fyfan så vidrigt! Men hoppas de ger någon effekt nu och man blir frisk och kan börja jobba.. Är nämnligen så att jag har ett jobb 2 på gång med ;D De rullleer på så atte säge.. Och ikväll blir de bara filmmys och kurera sig.
vill ni kommentera min blogg så får ni jätte gärna vara snälla och skriva era namn och inte vara anonyma, stå för vad ni säger och vilka ni är istället så ska jag svara er också ;D

sovdags ♣

Kollat på eva och adam i några timmar, dags att sova nu! Blir hemma från hobbet imorgon då dem inte skulle uppskatta om jag kom och nös 24/7 samt att näsaan rinner och är förskyld! godnatt

chilllllz

Hemma hos Emmz och Maddz, ligger i soffan i matkoma och fetkoma, fan ätit ost och chips.. Mår skit, mår illa.... bläää! Vi glor på eva och adam haha.. Lär däcka tidigt idag !
Hitta en bild från harrys/sliver igår på facebook.. Hahaa


sjukling

Inte kommit så långt med maten, är så förskyld och hängig så gick och la mig vid 3 skulle sova i 30 minuter men vaknade istället 2 timmar senare, så nu är de upp och hoppa och det får bli kvällsmat!

söndag ♥

Förskyld som in i... slapp söndag , gillas ☆
Idag ska jag bara ta det lugnt vila så jag blir frisk, dagens middag så ska jag lyxa till det lite till mig själv med Lax i ugnen, så gott! Träffade Ammar, Aus och Rawan igår och det händer ju inte allt för ofta..