Nov. 30, 2013

Godmorgon, vaknade halv 7 imorse och var pigg. Men lyckades somna om och så vakna jag 10.30 har varit ute och gått runt skägget och varit på willys och handlat.
Nu äter jag frukost och kollar på tv.
Ska färga håret sen duscha och börja fixa inför ikväll! Så sjukt kul ska de bli.


Nov. 29, 2013

Ska sova nu, vill inte ens tänka på något som jag alltid gör innan jag sover. De kommer bara upp konstiga tankar nu, vill inte. intalar mig själv att sluta bry mig, se de positiva men det går inte. Det tar på psyket, kan inte gå och tro saker.
Vill ha ett svar. Vill inte känna oro eller hat.. Hoppas jag somnar fort så jag kan få morgon dagen, glömma allt för en dag.
Ha så kul och parta loss med mina vänner och sen förmodligen träffa bebs.
Försvinna från verkligheten en stund och komma tillbaks på söndag, då livet börjar.
När jag jobbar så är jag glad, när jag kommer hem så blir jag sur och inte alls mig själv. Mina vänner undrar om något.hänt, eller om jag är sur. Vill inte må såhär. Vill inte bara må bra på helgerna. Livet måste få en vändning och det är nu.

Nov. 29, 2013

Väntar emma som ska komma och ha myskväll med mig. Jag kunde inte vänta tills imorgon så tog en cider till maten och nu kan de bli lite mer, fast ne. Eller?
Svär ja kommer däcka haha!





Nov. 29, 2013

vart på stan efter jobbet med carro och dessie shoppat två blusar och ett par byxor och en parfym nu har ja lite nya kläder, nu ska jag laga fredags käk med mig själv, kött med vitlöksmör och sallad :)
Taggad som fan tills imorgon!!




Nov. 28, 2013

Ibland måste man släppa alla dessa spärrar man håller inne, som egentligen inte är så märkvärdigt men som ändå gör så ont och så tungt att bära på..
Vem kommer förstå mig när jag vill prata?
Finms det någon som förstår, eller har jag fel i de jag vill förmedla?
Jag har ett bra liv, jag är lycklig.
Men i vissa stunder kan jag även må skit, precis som alla andra människor.
Jag har kommit långt, de tycker jag.
Mitt cv består av en massa erfarenheter, där jag hjälpt/hjälper människor så gått jag kan.. Dem trivs med mig och jag med dem, ja alltså mina "kunder" jag har.
Jag har en ca 15 saker på mitt cv, vossa människor har bara 2.
Men whatever, de var inte de jag skulle prata om.
Jag saknar mitt jobb som barnskötare, ni vet känslan när man inte kan bestämma sig om vad man vill göra i framtiden, alla säger lugn du är fortfarande ung. Ja de är jag, men jag vill ändå stå stadigt vid snart 22års ålder och veta vad jag exakt jag vill göra och sikta mot mina mål, Ja vill inte vara personen som skiter i allt.
Jag skulle kunna vara en sönder knarkad alkoholist som sket i allt och hängde på gatorna, men jag har högre mål än så. Målen jag vill ska bli på riktigt nu.. Inte om 10 år! Man måste börja någonstans för att starta sin resa.
Min dröm är att få bli en medmäniska, som får visas upp att hon vill hjälpa människor, hon vill att alla ska må bra.. Ungefär så ja.
De kommer jag aldrig bli, för ingen kan låta mig visa de så långt.
Jag är en underbar person innerst inne, som vill alla väl, samtidigt kan jag vara en dryg liten kaxig sak.. jag älskar när jag är ute i jobb, man kommer hem till en dam och farbror och dem är så glada att jag kommer och det känns som att det är hos farmor och farfar jag är, man pratar lixom om allt, dem tackar så mycket för att jag är där och hjälper dem och man själv vill inte ens gå. Jag var hos en farbror för någon vecka sen och städade, han ville att jag skulle komma ofta bara för att prata och vara social, för han tyckte livet var så tråkigt att bara sitta i sin rullstol och vara instängd. Jag önskade jag hade all tid för att komma till honom och få hans önskan i uppfyllelse. Han kan mitt namn och blir så glad varje gång jag går förbi honom, mitt hjärta blir alldeles varmt.
Jag har en önskan, det är att min mamma och pappa ska leva väldigt länge och vara friska hela livet. Jag vill inte att dem ska bo på hem och vara isolerade. Jag skulle göra allt för dem om de var så skulle jag jobba för dem..
Nog om de.
Jag hatar val, man ska välja mellan två saker. De kan jag inte, antingen väljer man en sak då blir den ena sur och väljer man den andra saken blir det tvärtom osv.. Men de funkar inte mer såhär och jag måste göra ett val, för att må bäst och känna denna glöd som börjat slockna.
Ni fattar ingenting, men så skönt att skriva av sig. Sovgott alla fina, imorgon är de fredag :)

Nov. 28, 2013

4 cigg på 5 dagar, japp va ska man säge?
myror i rumpan, abstinens, vill bara sova.
typ så ja. Men de börjar gå frammåt nu. Idag är jag helt rökfri, igår rökte jag några bloss. Men känner mig redan fräschare. Den här gången ska jag klara det!

Nov. 28, 2013

Skrev ett långt inlägg som inte ville samma sak som mig, då de försvann.
Så nu förkortar jag de.
Sitter på jobbet, åt precis kycklingsallad. ska gå och köpa frimärke och posta ett brev sen åka till jobb nr 2, dödstrött slutar 20.00 men de går bra.
Min söta lilla mammi ringde och väckte mig imorse eftersom jag inte litar på mitt alarm då jag försov mig i fredags och igår, de komiska är att både dem dagarna drömde jag att jag hamna på sjukhus och fick åka ambulans, igår natt drömde jag att jag inte kunde andas så pappa fck ringa ambulans, riktigt äckligt var de men ja vaknade aldrig i drömmen så försov jag mig, dock hade jag ingen den tiden på morgonen iallafall men ändå, aldrig bra de där så nu ringer min mammi mig för säkerhetsskull <3
Ja va ska ja mer säga, minne inte va jag skrev innan. Ska hämta pluttis på dagis sen får vi se vad denna torsdag erbjuder mig och barnen!
Jag har trott hela veckan att de är fredag, riktigt seg vecka. Men imorgon äntligen!


Nov. 27, 2013

Alltså det är jätte konstigt.. på vardagarna känner jag mig så fruktansvärt fet och när jag kollar mig i spegeln så mår jag fett dåligt har inget självförtroende eller självkänsla alls..
På helgerna så känner jag mig inte alls lika fet och ful..
Varför är det så?
Det är fett jobbigt, vill bara gömma mig typ?
Måste sätta igång med träningen nu, vill slippa vassen i sommar.
Men alla har blivit så grovt tränings blabla. Varenda en satsar på bra kropp och att man ska vara perfekt, kan inte jag istället gå emot alla ;-)
Nej nu är de allvar, slut på de småätandet som kommer ibland..
Men kolhydrater dem är ännu inte välkomna på varadarna, saknar de faktiskt lite.. iaf potatis!! :)

Nov. 27, 2013

Nu har beb åkt hem.. Och jag ska lägga mig och sova straxt!
Imorgon är det dubbelpass, lång dag ovh hemma på kvällen! Snart helg, gud så skönt.
nattinatt!

Nov. 27, 2013

Åhhhhh varför är man alltid så nervös innan man ska träffa någon speciell person? Ändå har man träffat personen innan, det är typ så jag ville dö.
Den känslan alltså..
Gaaaaah, hjärtat stannar i några sekunder.
Typ fjärilar i magen!
Ballar ju ur så kan inte tänka utan bara köra så går allt igenom och ja vågar haha vilken fegis men känslaaan abooo.
Nu ska jag andas.

Nov. 26, 2013

Hemma från stan nu, gick först med Mammi, lillb och Carro sen strosa jag och carro runt. Behövde en ny mössa och vantar så köpte de kommer se ut som en riktig tant men behöver värme på morgonen, eller ja mamma betala :)
Sen hitta jag inget mer... Alltid när man vill så hittat man inte så ska gå på ikano innan helgen.
Har precis ätit lasagne och ska glo tv innan sovdags.
Tror hela tiden att de är torsdag imorgon mem atte ikke så är de ej de..
Imorgon efter jobb ska jag ha städdag och sen träffa bebb.
Hörs då !






Nov. 26, 2013

Jag är fett trött.. Ska till stan nu möta upp mammi och Carro.
Skulle vilja sova, får sova skapligt ikväll!
Kanske träffar bebb innan jag åker hem från stan beror på ;)
Nu ska jag fixa de sista sen dra!
ciao

Nov. 26, 2013

Vi satt på first hotel i 2 timmar, de va riktigt gott och så mycket att välja på samt hade personal möte.
Nu har jag lunch men är fortfarande mätt så ska inte äta. Vart är min lön undrar jag? ska få lön från 3 ställen, men ingen har droppat in på kontot än. Wttttf !?
Kommer väl imorgon..
Har en kund kvar sen slutar jag..
Måste tillägga att jag bara rökt en halv cigg sen i lördags natt. Och den tog jag igår kväll, jag ville inte och menar VILLE inte men jag blev helt cp så stod och kolla och lukta på den efter 5 min tände jag den och ja, jag rökte några bloss och fimpa den. Men nu, ja är så sjukt röksugen!! Men nu banne mig ska ja klara detta, så stolt över vickyyy som klarat de. Då klarar jag också det! jäkla äckel cigg :)

Nov. 25, 2013

Ne nu ska jag försöka sova, som vanligr blir man pigg när man ska sova. Fick ett sms förut från en sida jag är medlem på att beställer jag för 200 kr så får jag en julklapp värd 300 kr. så skulle jag beställa 2 st victoria secret body mist, men nej sen klockan 18.00 har ja försökt men de går ej för sidan fuckar sig.. Så nu ger jag upp!!
Imorgon eftee jobbet ska jag träffa carro, vi ska till stan och se oss runt :)
men godnatt alla!

Nov. 25, 2013

4 sanningar om mig.

När jag föddes så hade jag höftfel så fick ha skena när jag var liten fett synd jao.

Jag kan bli sur för ingenting och väldigt lätt.

Barn är det bästa jag vet och har velat ha barn sen jag var 15 år men jag tänker på barnets bästa och därför väntar jag.

Har alltid haft svårt att släppa in nya människor (mest tjejer) i mitt liv, men nu storm trivs jag med att träffa nya personer och tycker de är super kul.













Nov. 25, 2013

Kom hem för ett tag sen från jobbet, skoja förut när jag sa jag skulle sova. De är snart kväll iallafall. Har fått 3 finnar i rad i ansiktet som gör fett ont, ja som har baby hy heheh och så har ja fått typ munsår eller något, har pussats för mycket. Ne men typ torr så de gör ont..
Ska duscha nu och sen inta soffan.
Då klockan ringer tidigt imorgon med, lyx.med hotellfrukost då :)


Nov. 25, 2013

zuuup?
på jobbet, fett trött.
Slutar 15.15 ska hem då och vila måste de känner ja.
Skulle ha sovmorgon till 10 imorgon vilket inte blir då vi ska ha hotell frukost med jobbet 07.15 så blir tidigt imorgon med, men va gott med hotellfrulllebulle.
Seriöst så somnar jag när som helst..

Nov. 24, 2013

Kollar på bingolotto och ska läsa en väldigt intressant sorlig blogg nu med.
Måste bara säga att fy vad jag ätit denna helg, non stop. Fetto varning, i fredags åt jag inget alls men då drack jag vin, i går så åt jag köttfärs sen gick jag och köpte ost och chips sen hem till emma där jag åt 2 kräftor sen muffins sen chips och ost, sen på natten åt jag kebab, idag när jag vakna åt jag resterna av kebaben sen åt jag yttligare resten av kebaben på eftermiddagen och nu åt jag köttfärs. Jag mår skit tröstäter dock gör de inget för jag går ju inte upp iallafall och på veckorna sköter jag maten och rör mig hela tiden :)
Trodde ju allt krascha då ja tappat motivationen till maten som ja skrev för någon vecka sen, men igår när ja bara vägde mig så var de minus 1 kg och ja vägde mig typ för 1, 5 vecka sen eller något. De går sakta men säkert, dock ska ja inte se vikten utan midjemått. Märkte de igår när jag hade mina favorit jeans så åkte dem ner så fort ja gick fett jobbigt att gå och dra upp dem..
Nog om de, nu är ja laddad inför solsidan!

Nov. 24, 2013

Städat pyttelite och nu ligger jag och kollar på skidskytte, rätt intressant.
Blir bara så sugen på att åka till sälen..
Ville ha åkt till carro och haft söndagsmys men klockam bara sprang iväg och de tar ju ett tag att åka dit så hade bara hunnit dit och hem igen då vi båda ska upp 05.00 så vi ska ses på tisdag istället.
Så nu ska jag bara kolla skidskytte sen bingolotto, solsidan och lite av johan falk innan ja måste sova :)
miss maaaa baby..

Nov. 24, 2013

Buhuu kollar reprisen av så mycket bättre, ken är mäktig, helt bäst! Tårarna bara rinner..

Idag ska jag bara vara hemma, städa, bada och tv bara sen sova tidigt då jag ska up 05.00 !!

Nov. 24, 2013

Hemma nu , så skönt! Tog en cider med cajjo, sen käka vi och tog taxi hem.
Alltid trevligt!
Men nästa helg är det party sen håller jag fast vid att det ej blir alkohol på ett bra tag.
Utgång efter utgång kroppen säger ifrån tillslut.
Nu kommer jag tvär däcka, försöka sova ut imorgon sen väntas en vecka jobb.
Nattinatt!

Nov. 23, 2013

ingem vet hur du ser på mig, ingen vet hur jävla vacker du är.
Visst vi kan skrika och gråta och slås men det enda jag vet säkert är att ha dig här bredvid.


Nov. 23, 2013

Sitter hos emma med vickan, har ätit en massa och nu kollar vi på pappas flicka så jäkla bra! Ska hem typ halv 11 och fixa mig, så kommer carro till mig. Vi ska åka till stan och bara ta något litet och dricka, bara umgås och glo folk :)
bjuder på en sexig bild där jag har emmas party glitter epelepsi anfall jacka..



Tidsfördriv

i väntan på att vickan ska äta klart, sen ska vi gå och panta alla mina 2000 flaskor som bara ligger fett pinsamt ja vet.. Sen ska vi gå bort till Madde och emma.

1. Hur många syskon har du?
Jag har 3, varav ingen är riktig utan bara halv syskon. Har ingen kontakt med min storebror.

2. Hur många riktiga seriösa förhållanden har du haft?
Jag har haft 3, men om man ska ta riktiga långa så är det två.

3. Hur många år spenderade du?
mitt första hade jag från när jag var 15-18 år sen kom dem andra efter då hade jag det efter i nästan 2 år och det senaste jag hade varade i 4 månader.

4. Ångrar du något förhållande?
Ångrar och ångrar, det ska jag väl inte säga utan ett av dem var bara något som inte var "något" som skulle bli egentligen, eller alltså det var just den tryggheten jag behövde då. Det var inte så mycket mer, utan vi passade bättre som vänner.

5. Vad är du mest nöjd med på din kropp?
Jag har aldrig varit självsäker, har aldrig gillat något på mig till de senaste året då jag blivit starkare som person. Så jag säger de jag får mest komplimanger på, och folk säger de skulle dö för mina ögon.. Så ja, ögonen och rumpan ! haha..

6. Hur lång är du?
1, 57

7. Bor du hemma eller i egen lägenhet?
jag bor ensam, flyttade hemifrån för snart typ 2 år sedan.

8. Varför flyttade du så "tidigt", varför passade du inte på att bo hemma medans du kan?
Jag skulle flytta tillsammans med Pedram till en 3a i Lambohov, som vi väntade på den lägenheten. Sen var de Midsommar 2012 som vi började bråkade och swn urartade allting och det tog slut några dagar innan vi skulle flytta tillsammans, det var fruktansvärt jobbigt men vi båda kom överens att de inte skulle funka. Så det var därför, så tog jag lägenheten i ca 4-5 månader sen flyttade jag igen.

9. Vad är du mest missnöjd med på din kropp?
Min mage och låren!

10. Är du olycklig?
Absolut inte, alla har bara dåliga dagar då man mår sämre än den andra dagen.
Mem olycklig kan jag inte kalla det, då jag har dem jag behöver i mitt liv för att må bra.

11. En fredagkväll på stan eller en hemmakväll?
Det beror på, singel så säger jag utekväll.
De är klart jag inte sitter hemma ensam och deppar när vännerna är ute och har skoj, då kan jag lika gärna hänga ute oxh träffa folk.
Men är jag i förhållande, så säger jag hemmakväll. Framför en bra film, tända ljus med god mat och personen man älskar.

12. Skulle du kunns ta hem ett one night stand från krogen?
NEJ!

13. Sommar, höst, vår eller vinter?
Sommar såklart! =)

14. Vad avskyr du?
falska människor, då jag också varit 16 år och snackat skit och betett mig illa. Är inte kvar där längre, vill inte ha sånt i mitt liv eller omkring mig. Då ska det vara sanning och som man sedan kan stå för. Avskyr konflikt rädda människor som drar sig undan och inte kan argumentera om saker.

15. Hur beskriver du dig själv?
Lugn om man inte känner mig tillräckligt bra, humor (dålig), omtänksam , blyg , lyssnar hellre än att själv prata (utomstående) men när jag är med dem jag känner så är det både och, ja lyssnar gärna men kan även prata!

16. Hur många barn vill du ha?
vill ? jag ska ha 4 styckna, har redan namn och det ska vara ca 2 år emellan barnen.

17. När förlorade du oskulden ?
Jag var 15 skulle fylla 16 inte sådär jätte tidigt som de flesta andra och inget jag skäms över.

18. Vill du gifta dig ?
nja, jag vet inte. Inget jag haft planer på eller tänkt sådär mycket på. Någongång vill jag säkert när man vet att de är den rätta, men är man 21 så kan man inte vara säker på vad som är rätt och fel.
Så jag vet inte, men det kan hända om ca 10 år.

19. Vad gör du om 7 år?
Då är jag mamma till 2 barn , jag är förmodligen mammaledig eller så jobbar jag med människor.

20. Hur såg det ut för dig efter studenten? Var du arbetslös eller jobbade du ?
När jag gick sista året fick jag jobb som personlig assistent under sommaren, sen jobbade jag som städare på sjukhuset, sen fick jag jobb som barnskötare på dagis och fritids där jag jobbade i 2 år sen nu är jag fastansälld på humana och har även ett extra jobb som barnpassare hos en familj som har 3 barn.. Jag tycker jag lyckats väldigt bra, och har väldigt myclet saker på mitt cv eftersom det finns en massa praktiker under alla dessa år också. Så lyckats för att vara 21 år har jag gjort tycker jag absolut!

säger som varje helg...

Jag ska ALDRIG mer dricka.
Känslan när man vaknar första gången på morgonen helt uttorkad och man vet inte om man är bakis eller fortfarande full!?
Så jobbigt.. Spränghuvudvärk men det var de värt.
Nästa helg är sista helgen sen är de slut på detta, nästa helg är de puls och födelsedagsfirande sen är de över ett bra tag.


Igår var vi hos mig, johan vickan elle linn madde carro och emir.
Åkte till stan 00.30 sen hängde Anthony på oss! Hade det mysigt och trevligt <3
Pratade lite med Emir innan jag däckade sen lovar jag att det gick en sekund så sov jag haha! Idag är en sån bakis dag då jag inte kan äta, hatar såna bakisdagar ibland måste man äta konstant, men inte idag får inte i mig något..

Ikväll ska jag inte göra något antingen gå bort till Madde och Emma eller kanske träffa beb. Beror på , alltså egentligen vilm jag bara ligga kvar här men det vill inte min kropp om ett par timmar. Så vi får se :)

Nov. 22, 2013

Var så jäkla nära på att svimma, tror ja aldrig gjort de så vet inte men fyfan vad otäckt! Kändes som ögonen åkte åt olika håll och benen typ försvann blev alldeles yr, nu är det över äntligen. Usch! :(

Nov. 22, 2013

Låt denna fredag vara över! Ibland vill man bara stanna upp och släppa ut alla känslor, visst låter det deprimerande? Men även den starkaste måste vara svag.
Klump i halsen och tårar i ögonen, vill bara kräkas.
Vill inte känna denna känsla.
Jag är en person med så mycket känslor och bryr mig alldeles för mycket om andra. Men gråta kan man verkligen göra de framför någon? Är man inte tönt då för att man gråter? Absolut inte, vi alla behöver lätta trycket och bara få ut allt. Men jag har så svårt för att visa hur jag mår framför folk.
Jag förtränger de onda och jobbiga och lever vidare, ensam på mina 2 ben för jag vet att jag fixar det här UTAN någons hjälp!

Nu ska jag köra gärnet sista tiden innan jag tar helg, det är iallafall tur man kommer hem till fina människor som säger hur bra det är att jag är där och vilket fint jobb jag gör hos dem!
Sen ska jag hem och städa, skulle ha tagit en helg hemma och bara va men fick ett meddelande av Johan, så ikväll får jag besök hem och bara glömma allt för en stund.

Nov. 22, 2013

En arg jag sitter på bussen, 09.37 skulle börjat 07.00 försov mig då min inte klocka ringde imorse ändå har jag 6 larm ställda för jag ska vakna. Aja det händer alla någongång men tur dem från jobbet ringde 09.10 så då vaknade jag iallafall.. Undra hur denna dag går.

Ensam är starkast? Den som sa ensam är starkast var aldrig ensam?

ja hur var det? jag kan känna faktiskt att ensam är faktiskt starkast men å andra sidan så är det inte så det är lurigt. Jag har alltid stått på egna ben och är väldigt svår med att berätta om mina "problem" jag vill inte alltid att folk ska veta, däremot finns det 2 som vet allt och som jag kan berätta allting till. Förr kunde ja lita på allt och alla de var inga problem, nu har jag mognat till en väldigt bra person på så kort tid att jag knappt känner igen mig själv, dock possitivt. Jag har blivit rakare och säger si och så, utan struntar inte i problemen längre. Jag bryr mig allvarligt talat inte, är något fel är den personen fel gjorde han/hon fel då är det så och då år de bättre att säga det också! För de vill jag jätte gärna få höra av mina vänner när jag gör fel. Hemma nu från barnfamiljen, idag pysslade jag och N jag visade honom hur man gjorde en älg av händer och fötter. Slängde mig direkt i ett bad så nu ligger jag i badet och rensar tankarna med musik, otroligt skönt! Det bästa jag vet när man inte mår helt hundra är att sätta på någon fin låt och bara låta tankarna fara omkring, det kan bli jobbigt men det är så mycket skönare efter.. Nu ska jag bada klart sen lägga mig. Ser inte fram emot när klockan ringer kl 05.00 men cash is king som de säger ;)

Nov. 21, 2013

Sov så jäkla dåligt inatt som alla andra nätter, vaknar varje timme. Imorse ringde klockan 7 bussen går 8.00 gissa när jag gick upp? 10 i 8 ! På med kläderna borsta tänderna springa till buss. Kul ? man hinner inte end vakna, tur jag gjorde iordnig frukosten igår kväll så tog med den som lunch eftersom jag inte kan äta när ja är stressad på morgonen.
Har inte mått alls bra idag.. yr, spräng huvudvärk och ögonen orkar inte med verkligheten.. Nu har jag slutat och sitter på kontoret,ska åka vidare till jobb nr 2 om 20 minuter, ska hämta lilleman på dagis sen får vi se vad vi hittar på ikväll. Förmodligen tvspel, fast har satt en gräns på 40 minuter och så kul att dem accepterar de. Men något skojj hittat vi alltid på, tänkte fixa fram lite pyssel och börja göra julsaker med barnen också :)
slutar vid 20.00 så skulle fått besök ikväll :))) men det går ikke då ja måste sova direkt när jag kommer hem för larmet ringer 05.00 inatt :( Ha en bra dag.

ingen vet hur jävla vacker du är

sitter på bussen påväg hem, haft en rolig eftermiddag kväll med Cajjo och cilla :)
underbart!
Nu ska ja hem och dejta kudden direkt! Imorgon är de dubbelpass som väntar.

Nov. 20, 2013

Hos carrrobajjo, är ap trött! Vi har suttit vid matbordet i 2 timmar haha men gott och trevligt var de..
Nu ska vi se bonde söker fru sen måste jag åka hem innan jag somnar.



Nov. 20, 2013

Hellu!
sitter på jobbet, hungrar ihjäl men får vänta med att äta tills senare i ef.
Jag slutar vid 15.00 och då ska jag möta carro sen åker vi hem till henne är nämligen bjuden dit, vi ska äta mat och bara umgås.
Vi har inte bestämt än vad vi ska äta, antingen potatisgratäng m kött eller tacos. Jag tror de lutar åt tacos :)
jag som sa att jag hade fullt upp och inte skulle hinna med något denna vecka, haha tvärtom har ju gjort något varje dag, fast de är jätte skönt för då somnar jag direkt när jag lägger mig dock blir de mindre timmar sömn varje natt men jaja, vila ska jag göra när jag blir gammal!
Nu ska jag ut och blossa är inte så wöksugen för jag håller nämligen på att sluta och de funkar skit bra faktiskt, häromdagen rökte jag 2 cigg på en dag ocj när jag tog ciggen så kände ja hur äckligt håret lukta!! Sen ska jag gå till min näst sista kund !

Nov. 19, 2013

Jobbade bara till 11 idag, blev ej som planerat men men. Kom hem halv 12 och la mig vila vakna i panik klockan 14 av att ja trodde de var dagen efter och att ja missat jobbat fick panik hoppa upp och undra varför inte jobbet ringt haha sen insåg ja att de va samma idag , tidsuppfattning? sen har ja fixat lite och nu ikväll kom bästis hit, äter gott och tittat sverige matchen. Bästis ville övernatta så de ska hon göra :) ♡

Nov. 18, 2013

 
>Äter matlådan ja skulle ha imorgon och har ingen lust att laga mat igen :/ De va likadant igår, hungrig hela tiden.Bara för ja äter så dåligt med mat, och sen ja tog bort kolhydraterna så känns de som man aldrig blir mätt men då blir man de av nått litet o sallad men man blir hungrig efter nån timme. de som är bra är att ja inte köpt hem nått så ja kan små äta, för de hade ja lätt gjort nu annars när man bara ligger hemma efter jobbdagarna. I fredags så drack ja en yoghurt från morgon till kväll och de klara ja mig på den tog ja på lunchen på jobbet så ska göra de imorgon med, fast hoppas ja kan få i mig lite frukost. Ska imorgon efter jobbet träffa bästis, hon ville ha bästismys. De vill ja meeed Dnart börjar ensam mamma söker bästa program!

Nov. 18, 2013

Tjaba tjena!
Gick av bussen några hållplatser innan och promenerade hem, hade tur när jag kom hem de fanns en tvätttid fast de var bara 2 timmar kvar på den tiden, så jag tog den. Sen städade jag och plockade ur skåpen rensade papper. Nu är allt klart i tvättstugan och maten är klar och nu ska jag slänga mig min stora sköna soffa och bara njuta.
Är trött, men måste ju se ensam mamma söker ikväll innan jag sover :)

Nov. 18, 2013

Ska hoppa av bussen några hållplatser innan min gata och ta en liten promenad hem, sen ska jag fixa ett program hemma och köra en timme varje dag eftersom jag varken vill eller ha tid/ork till gym. Gym.är inget för mig, för kondition kan man träna på andra ställen och vikter vill jag inte ens använda då jag inte tycker de är så speciellt snyggt med tjejer som har muskler, kanske lite på armarna om de nu ska vara nått men inte magrutor och dånt skit, tycker inte de är nått vidare snyggt men alla tycker olika. Så ska dansa lite när ja kommer hem, haha. Sen ska ja lägga in typ 15 min magdans, kom på att de kanske är bra övning men de är sjukt jobbigt så börjar med 15. Vem vet, kanske hjälper. Min vikt har stannat helt, trots att jag inte äter kolhydrater och rör mig varje dag, Däremot så har midjemåttet minskat och det är ju de som är huvudsaken :) Men konstigt att vikten inte ändras då? så nu struntar jag i att kolla vågen för blir helt skadad och istället mäter runt om :) så de är ju possitivt att de inte blivit större.

Nov. 18, 2013

Baammmmm! jag la den förra veckan, på en video några fjollor la ut och stod och skratta åt några som hedrade någon död..







förlåt

okej jag har intr bloggat på en vecka!
visst har ni saknat mig!?
jag har haft fullt upp, jobbat och helgen har varit fullspäckad med äventyr, me like.
Kan berätta lite kort, men tyvärr kan jag inte lägga in några bilder, då ja rensade alla bilder i veckan tillslut hade ja BARA 2000 Bilder kvar som ja verkligen ville spara men i lördags haka hela mobilen upp sig och alla bilder och appar och allt försvann mobilen blev som ny! men men.Helgen blev party helg, i fredags med linn och emma hos mig sen drog vi till sportbaren som bara blir bättre och bättre :) sen blev de sent in till stan! Lördags så åkte ja hem till carro i ekholmen och festa med henne och dessie, de var as trevligt och goda drinkar, vid 12 tog vi bussen till stan och gick på grekisk fest på afrodite, de va najs. kasta tallrikar och grejer haha! sen avslutade vi kvällen att kl 2 gå till plaza och dansa! igåt var ja död och visste intw ens vad jag heter. Så sjukt dålig var ja, bara låg på soffan. Sovit 5 timmar inatt , ville typ dö när alarmet ringde vid 05.00 ja brukar alltif vakna till så fort ja gått till bussen men ärligt talat så har ja ej hunnit vakna än fast ja jobbat sen 07.00 ! Nu har ja lunch sen har ja en kund sen ska ja hem och bara njuta, samla lite kraft och städa och se om de finns tid i j*vla tvättstugan någongång!! Den här veckan kommer ja vara sp ensam som de bara går att vara då det är långa dagar och på torsdag jobbar ja på 2 jobb. Så kommer inte ha ork till något, så trist men de är cash :D






Nov. 07, 2013

Finns inte ord på hur mycket jag uppskattar såna personer som är så bra! Jobbet gick kanon, en jätte glad kille väntade på dagis. Sen har vi spelat sällskapsspel med brorsorna och sen starwars tvspel sen har ja fixat käk till dem och sen körde vi fäktning. Nu när ja skulle gå så kom mamman hem och hon va så glad, ja tror hon tacka mig och sa hur mycket dem tyckte om mig 10 gånger. Blir så lycklig av att veta att jag gör sånt bra jobb. Nu dags att åka hem laga skinksallad sen en dusch sen oth sovdags!

Nov. 07, 2013

Slutade 30 min tidigare så hann åka till rese och träffa maria en snabbis innan hon med skulle jobba. Visste att ja skulle bli hungrig, så köpte en korv och slängde i mig hoppas den håller till ikväll när jag kommer hem! Nu sitter ja på bussen och ska hämta lillkillen på dagis, han kommer bli så glad. Sen ska vi hitta på något kul :)

Nov. 07, 2013

Trötttis.
Åt precis sallad, undrat hur ja ska klara mig på de lilla fram tills ca 20:30 ikväll!
Har en kund kvar nu i 2 timmar sen mot nästa jobb! fick ett sms av N:s pappa förut där han sa hur mycket N ser fram emot idag att jag ska hämta honom på dagis. Blev så glad!
Får se vad vi hittar på för skoj ikväll då! Sen raka vägen hem och sova då jag måste upp 5 inatt. Sen helg, så göttaans

Nov. 06, 2013

juste, fick mejl förutom om att vi skulle få en liten julklapp vi som jobbar med barnanpassning. Schyst!
tvivlade mellan flaskan och mössan, men så atte de fick bli mössan. Den kan jag ju ha när jag hämtar N från dagis, så ser man ju att jag är i jobb hehe! kul grej, inte världens finaste saker men de är ju tanken som räknas ; D




Nov. 06, 2013

Helt död, men vad gör de om 40 år.
Jobbat sönder, varit yr hela dagen.
Äter dåligt på morgonen, väntar med att gå upp 15 min innan bussen går så får ja slänga i mig lite youghurt vilket relaterar till att de blir typ 5 skedar som jag sedan ska jobba på fram till lunch, så aa kan bero på de.
Kom hem ca kvart i 4, hade tvättstuga men bara till 4 så blev ju inget, vilket bara finns tvätttid 1 gång i månaden el nått då idioter sätter upp tid fast dem ej tvättar och vi andra får vänta. Fixade kasslersallad när jag kom hem, la mig kolla oth och nu är jag inte en människa. Övertrött och allt möjligt! Imorgon har ja dubbelpass, 9-20 undrar hur levande jag är efter de. Nu sks ja ta ett bad då ja känner mig helt varm om kinderna och koppla av med lite musik sen ska jag lägga mig och se oth innan jag ska dejta kudden. hörs ciao ! bjuder på en snygg jossan på jobbet i fins kläder och min kasslersallad ;-)






Ni två är det viktigast för mig

Noel och Hampus, syster älskar er mer än allt.




En riktig krigare ger aldrig upp!?

okej börjar få panik, sista tiden har allt bara rasat och jag har tappat de viktigaste, all motivation.. Jag har hållt mig bra till att va ifrån kolhydraterna de är bara på helgerna som de kan bli. Men veckodagarna är samma visa och de går kalas bra. Men sen då? sen finns de annat som popcorn, choklad , godis.. Som börjat komma tillbaka smygande, jag får panik.. jag vill inte..
Hade all kämpaglöd och allt och trodde på mig själv nu ger jag upp istället. En vinnare ger inte upp så lätt. Men nu känner jag att de börjar dra sig på banan och att ja nu ska tillbaks! Tänker inte ge upp, de är för enkelt. Jag behöver inte gå till ett gym och köra all in, ja kan fixa det utan ett gym. Ja vill inte bygga muskler och se ful ut. Ja vill få en perfekt kropp! Därför kommer ja inom kort ändra allt och äta bra, minst en timmes promenad om dagen och 2 gånger i veckan springa i rydskogen. 1 h promenad räcker om dagen då jag konstant rör mig på jobbet och inte sitter stil något så de är ju en fördel. Men resten ska ja banne mig klara! jag är en vinnare. Sen är jag tillbaks snyggare än aldrig för, men just nu är självförtroendet på 0! Seriöst blir så arg på mig själv, jag ger upp så lätt för ja måste se resultat direkt jag har inte tålamod att vänta åhhh... godnatt!! /tjockisen

lunch

sitter på jobbet har lunch, så jäkla gott!


depp time

lägger mig, blundar och lyssnar. Godnatt!!






More Than Words
















































































Nov. 04, 2013

bara legat på soffan sen ja kom hem, nu när.de är kväll och sovdags närmare sig börjar ja bli extremt uttråkad och vill inte vila mer. Nu vill ja ha action.. Så vad händer? absolut ingenting. Ut på en pw om jag hade vågat i mörkret, ska se om ja kan få med mig någon :) Sen blir de sängen men somnar säkert inte förens 12 då ja äntligen lyckats lägga ner mobilen.
imorgon är de soft dag på jobbet, slutar 14 sen ska jag träffa emelie :)
Men säger godnatt nu lär inte ha nått vettigt och skriva mer idag iallafall.

Nov. 04, 2013

oh herregud, hade lagt en jacka i min varukorg på nätet på en hemsida, i 20 min låg den där medans ja övervägde vilken av dessa jackor jag skulle ta! Jag har bestämt mig och ska klicka på min korg och den är borta och nu finns den inte överhuvudtaget, ja visste att de var sista jackan för de stod de men hur stor är sannorlikheten att den blir tagen utan 20000 andra jackor på just den hemsidan? orka

Nov. 04, 2013

Påväg hem från jobbet, varit sjukt sugen på pitabröd med köttfärsfyllning med godsaker i. Så ska nu hem och laga det, de va så länge sen. Kommer ihåg när man fick de i skolan riktigt mumsigt! Sen ska jag bara ta de lugnt med oth tittande :) varit yr hela dagen idag :(

Nov. 03, 2013




Nov. 03, 2013

Riktigt uttråkad, tråkigaste dagen.Varit på Maxi och handlat sen bara kollat oth.
Nu då? vill ut och gå men gillar inte att de är.mörkt ute. Och än tänker jag inte sova..
längtar tills jobbet imorgon, slippa allt de här..
ska fixa lite popcorn m aromat och bädda ner mig och se på oth, ensam tid.
Känner mig ganska sviken, får man göra på söndagar..






Nov. 03, 2013

Känns som om alla ljuger. Som att alla är rädda för att säga sanningen. Men jag blir hellre sårad av sanningen än av lögner.
Vet inte vart jag har någon just nu.

Nov. 03, 2013

Godmorgon. Blir så trött.. suck suck !!
somnade nästan direkt igår till oth, nu ska jag gå upp och duscha. blir nog ändrade planer idag!!!
Ska nog bara va hemma.
Imorgon börjar ja äntligen jobba, få komma tillbaks till allt och slippa gå hemma.

Habibi i love you, i need you habibi




Nov. 03, 2013

Äntligen hemma, fan fett rädd när ja skulle hem. Helt dimmigt inte en människa och kolsvart ute. Trodde på riktigt nått skulle hända,inte konstigt med allt som hänt sista tiden fyyyyy.
Men nu har jag lagt mig och ska se oth sen sova. Imorgon ska jag åka till pappa och Elin och sova hos dom :) nattinatt


Nov. 02, 2013

så jävla fula vi är....




Nov. 02, 2013

Läser om de i Ljungsbro. Finns inga ord. Helt sinnes...

Igår var en riktigt grym kväll ute!
kunde inte blivit bättre nästan.
Idag ska jag bara ligga hemma och kolla one tree hill och äta mat.
Kvällen har jag inte planerat än och de orkar jag inte nu heller. Då jag bara sovit 4 timmar och är hur pigg som helst!

Nov. 01, 2013

Hela världen är min! sitter och har trevligt med mina homiez ! ska ikväll träffa min bubbi. Vi får se var kvällen leder oss. Ha wn bra fredag för de har vi.

Nov. 01, 2013

Godmorgon, börjar denna härliga fredag med ett varmt bad! Sen städning och matlagning på schemat. Sen kommer linn igen och då blir de fix sedan drar vi hem till johan till resten av gänget! Det här kommer bli den bästa kvällen i mitt liv och de vet jag redan nu.
På måndag börjar jag jobba första dagen som anställd och inte vikarie, Så göttt!!
Därför ska denna helg njutas och ha så kul som de bara går.