Oct. 31, 2013

shululu, väckte linn förut sen gick vi ut lite och har sedan ca 2 timmar tillbaks kollat oth, ska kolla ett avsnitt till sen sova. Längtar så mycket tills imorgon :D <3
godnatt

Oct. 31, 2013

Efter lite fix på stan så åkte vi hem till linn och åt mat som hennes mamma lagat, mums! Sen stack vi hem till mig och linn somnade i min soffa. Så frågan är vad som händer nu? Hade ju värsta planerna att övertala linn. Ska väcka henne snart med bambam musik. Ikväll ska vi ha oth maraton och sen sover hon här! ♡

Oct. 31, 2013

Godmorgon, har sån rethosta otroligt jobbig måste jag säga!
vaknade vid halv 7 satte på ett avsnitt one tree hill och lyckades somna om. Nu ska jag se ett avsnitt till sen upp och fixa mig sen drar jag och linnsi till stan. Bjuder på en bild från när ja dansa igår hehe coolt vet


Oct. 30, 2013

Kollat på film pillan, linn och elle hemma hos mig. Pillam gick hem efter filmen vid 21 sen gick dem andra nyss har haft super trevligt och mycket skratt. Nu ska jag se one tree hill och sova, alltså ångesten bara kryper de känns som att ja "skolkar" från jobb, men de gör jah ju ikke men kan inte inse att ja faktiskt är ledig. Men imorgon ska jag och linn ner till stan och sola samt fixa ärenden inför helgen! Sen sover hon över här. Men säger godnaty nu!

Oct. 30, 2013

Hej!
Hos madde med linn, ska om någon timme möta pillan på centrum sen ska vi hem till mig mysa ner oss och se film och bara prata.
Är så lycklig lottad att få ha dessa vänner i mitt liv.
Blir så otroligt rastlös av att gå hem har gått hemma i 3 dagar och får så dåligt samvete att jag inte gör någon nytta. Men nästa vecka så börjar vardagen igen :)
längtar till helgen , wooh lycklig tjej






Oct. 30, 2013

Tjenixen!
varit vaken ett tag. Kom hem runt kvart över 11 igår sen hann jag bara se ett avsnitt av oth sen somnade jag. var riktigt trött.
Nu ska jag se ett avsnitt av oth sen hoppa in i en dusch och njuta av denna dag, den lär bli lång. Har massa planer för idag men har inte bestämt mig vilket av alla än hehehohi. De märks! Ha en bra dag :-)

Oct. 29, 2013

Med tjejerna, har spelat land och stad och dansat. nu väntar vi på att festen hos Laila ska börja vid 21. Sen ska jag hem och däcka!


Oct. 29, 2013

Kom hem fråm stan för ett tag sen, har fikat och pratat med bästa pillan ♡ Nu har jag ätit och ska bara chilla för ska med linn till madde och emma sen om jag inte bangar, har så ont i höövvet och är så seg idag! Men de märks. btw funderar starkt på att klippa av håret, det växer som ogräs har blivit så långt vill ha kort nycket snyggare nu ju men är sån fegis..









Oct. 29, 2013

Godmorgon, uppe skapligt. Ledig idag med, min tjänst har ju inte börjat än och eftersom de är höstlov för skolbarnen så finns de inte så mycket att göre just nu förens när min tjäns börjar nästa. så nu njuter jag fast de är inte roligt alls, för man vaknar ändå tidigt och sen gör man inget. iallafall, idag ska jag och pillan dra till stan så nu ska jag upp och äta frukost och duscha :)

Oct. 29, 2013

Tillsammans mot cancern, gick in i depression. Så jäkla hemskt och nej två ord FUCK CANCER!!
Sen chilla vi och bara prata en massa Elle gick precis hem och nu ligger jag i min ensamhet och darrar väntar på att stormen ska ta mig. Det ösregnar, kan de sluta! Vill vara vän med stormen. Om jag vaknar upp imorgon i min lägenhet kör jag fågeldansen och ett högt glädjevrååål. Ska krypa ner nu och se oth sen sova. Imorgon ska jag hänga med pillis hela dagen, vi drar nog till stan och hittar på skoj.
omg va de regnar de låter massa konstiga ljud, taket o träden åker snart in i mitt fönstrr ja vill inte meeeeer




Oct. 28, 2013












Oct. 28, 2013

Lyssnat på julmusik, lagat mat och plockat lite. Bara legat i soffan utöver det. Övertalat en trött elle som jobbat idag att vi ska se cancern ikväll då jag inte har sjuan hemma och orkar inte åka någonstans för att se det då hon bor ett hus ifrån mig, så ska över till henne och starta 3dje vörldskriget hos henne. Nu ska jag fixa mig och vakna till!

Oct. 28, 2013

Godmorgon! Vaknade vid 7 imorse och hade tappat rösten och svin ont i halsen. Sen lyckades jag somna om, känner mig otroligt hängig. tungt huvud och har ingen ork. Var ju nyss dålig iofs var de bara i typ 2 dagar, sen går man ut och anstränger sig då hinner man ju aldrig bli frisk. Som tur var jag ledig idag iallafall slipper man få dåligt samvete för man inte orkar och mår bra, ligger jag hemma så känns de som att jag inte gör någon nytta när jag bara ligger i soffan och vilar, kollar serie. Men de är ju bästa sättet att kunna bli pigg!
Ikväll 20.00 på sjuan är "tillsammans mot cancer" Hej och hå vad jag kommer gråta. Har sett fram emot detta sen i fredags, tycker det är intressant och lärorikt! förra året var det också någon såndär cancer gala och jag skickade in 100 kr till deras hjälp. Så hoppas ni med kollar ikväll!

Oct. 27, 2013

Visste ni att jag har bott i detta hus i Motala!?
Tror det var närmare 15-20 rum när man räknade med allt som allt. Galet stort hus.


Oct. 27, 2013

Haft en sån bra helg att jag vill spola tillbaks nu.. Jag har fått uppleva så sjukt mycket saker :)
Har inte rört mig från soffan på hela dagen idag förutom när jag städade och lagade mat. Känner mig konstig bara för de, skulle behöva gå ut och ta luft. Det regnar och jag kommer blåsa iväg. Har kollat på ca 5 avsnitt av oth. Vill kolla mer men måste försöka se något roligt nu haha. ska nog se solsidan !
Så aa idag händer de ikke något.

saknar innebandyn..



Oct. 27, 2013

Riktig soffdag idag! Kollar en massa avsnitt av one tree hill och jag skapar 3dje världskriget hod mig, går in i depression så sorligt och så taskiga dem är, men så bra serie så man kan ju inte sluta kolla. Nu ska jag äta lite youghurt och start sen fortsätta kolla. Klockan går sjukt seeeegt idag. jag vill ha kväll och sova bort denna söndag.

Oct. 27, 2013

Ursäkta upplägget på maten men det ska ändå ner i magen! Dagens middag fick bli kassler med creme freich och chanpinjoner med sallad, riktigt gott! Mums


Oct. 27, 2013

Fan hade sjukaste drömmen om Gabriel i idol. Vibbodde på nått konstigt sätt på samma hotell jag jobbade och han skulle stanna någon vecka. vi åkte till stan han tog mig i handen vi tog massa bilder med min mobil osv. Vaknar och inser sanningen, dröm...
inga bilder. blä jobbigt läge !!

Gårdagen var grymt rolig!! verkligen.
Lite impuls men blev så grym.
Först var vi hos mig jag och elle, sen var vi på sportbaren från 21-00.30 då kom linn med. underbara människor där och vi hade så kul. typ ensamma tjejer kungar i baren, den är fri för er osv. Haha
Efter de fick vi skjuts till stan, träffade ännu fler underbara personer och satt med dem. eftersom krogen va öppet en timme längre så antar man att bussarna ska gå likadant, absolut inte. typ 30 pers väntar på sista bussarna så kommer en brud och sa att bussarna har slutat gå. Men så träffa vi hamid och han ringde hans stackars mammi kl 4 på natten och så kom hon. Så otroligt snällt.

Jag har vaknat varje timme sen 8 och det snurrar så jag vet inte vart jag ska ta vägen har drukigt så mkt som ja kan sen somnat om o vaknat, de hjälper inte! Jag måste bli människaaa nuuuuuu









Oct. 26, 2013

Idag ska det storhandlas! Är bortbjuden ikväll men vet inte om jag ska iväg, får klura Som läget är nu så nej. Men allt kan ändras. nu slänger ja in lite bilder från igår ibga roliga men lite hann vi ta.


















Oct. 26, 2013

Ett ord knas kväll! vi var fett tidigt i nkpg. sen åkte jag hem med 1 tåget till lkpg. gickbtill platens Säger inte mer nu är tyst. Men jävla nice! ! natti bilder går ek ladda upp kommer imorn

Oct. 25, 2013

Fan så arg jag blir på dessa människor som saknar sympati och allt vad de innebär! NÅgon kille blir intresserad skriver och sen får man reda på att denna kille har flickvän och har sedan skrivit en bra jävla massa som dkulle kunna förstöra hels förhållandet, alltså vi är inte 12 längre. Hur skulle den personen känna sig om hans tjej gick bakom ryggen? Förstår att folk har svårt att lita på varandra. Bläää !

Blev kvar på kvällsmackis hos lellis. ♡


Oct. 24, 2013

Jobbet gick kanon, kom hem vid runt 21. Har varit hos elle med emma nu sen dess. Mys! Ska straxt gå hem och sova, är så sjukt taggad tills imorgon med alla mina fina! säger godnatt nu :)

Oct. 24, 2013

Haft en jätte trevlig stund med Vickan och Madde på ikano, ätit och skrattat ovanligt mycket, så roligt. Nu sitter jag på bussen påväg till vidingsjö och hämta lillkillen. Får se vad vi hittar på ikväll, antar att vi stannar vid en lekpark efter dagis sen vill han nog att vi ska spela, tycker de är så fruktansvärt svårt men han är så duktig och lär mig :)

Oct. 24, 2013

Åker ut till tornby, ska träffa madde och vickan fixa lite inför imorgon och även käka. Imorgom blir de nkpg! vid halv 4 ska jag ta bussen till mitt älskade jobb. Sen kommer jag hem sent ikvöll då är de hopp i säng! imorgon blir det sista dagen jag jobbar som barnskötare, ska vara pä tannerforsskolan fritids/eftis de är grymt bra där. sist jag var där jobbade ja ensam med alla barn och ja va chef uhhh, hoppas de är så imorgon med

Oct. 24, 2013

Påväg till jobbet, skulle vara möte nu på morgonen. Fattar inte hur jag kan bli pigg så fort nu när jag jobbar på nya jobbet, bara jag kommer ut till bussen är jag pigg hur tidigt jag än börjar. Men de är ju underbart! Har lite ledigt emellan andra jobbet jag ska till sen så blir nog en sväng på stan så onödigt att åka hem och sen vända. Pernilla skulle nog komma och hålla mig sällskap. Annars stannar jag kvar på kontoret. Idag ska jag hämta N själv på dagis, ganska nervöst. Men ja fixar allt :)

Oct. 23, 2013

haha, sovdags och sovdags. Börjat kolöa om på one tree hill, så sorligt haha.. Ska se ett avsnitt till sen är de på rikigt godnatt. Är fruktansvärt sugen på något, men vet inte vad... juste fick mitt jobb legg idag, bilden visar jag inte på mig ser för kriminell ut. skapligt ful iallafall! sovgott. Bjuder på en snygg bild på mig när jag var liten! blond och fin.





Oct. 23, 2013

kollat sönder avsnitt av "nya ensam mamma söker" efter de går man in i depression. Vilken lycka , alltså skulle lätt vilja vara med där, så häftigt. Bara få välja en massa killar, kan man göra på badoo inte samma sak för de är inget normalt folk på badoo. Har lagat.matlådor, skulle fixa hemmagjorda potatisbullar hade dock ingen panering så dem gick sönder när jag skulle steka dem, konstigt... Ska se ett avsnitt och prata klart med mina kompiiiisar sen sova!

Oct. 23, 2013

Slutade tidigare idag, är hos elle och har ätit henmagjorda potatidbullar. riktigt gott! ska bara chilla en stund sen hem.


Oct. 23, 2013

Imorse var jag så trött att jag gick upp i sista minuten och som vanligt blir de stress! Har så ont i magen det har jag haft ofta nu.. När jag kommer hem tänker jag inte göra ett skit mer än att slänga mig på soffan. imorgon blir de lång dag då det först är möte vid 8 på jobbet sen kör jag hela dagen och vid 4 åker jag till nästa så då är jag hemma sent på kvällen.

Oct. 22, 2013

Hatar när de blir så att man tänkt sova en viss tid för att få in antal timmar sömn. sen kommer annat iväg och de blir lika sent som vanligt. Men nu ska jag bara vänta på ett sms som lär rulla in vid 23 sen blir de däcka. Imorgon är de långdag på jobbet. Pizzan förstörde min mage dock åt jag bara en liten slize,de va så ovärt!!

Oct. 22, 2013

skulle göra vad som helst för att få träffa Simon, han är min förebild! Han är grym.


Oct. 22, 2013

åms dagarna är tillbaks. Hade gått och lagt mig för ett tag sen, skulle sova. Fick grooov depress och sket i allt och beställde online pizza så nu är jag upp och väntar. Inte ens hungrig men ska tröstäta. Känner inte ens mening med min "diet" längre, tappat all motivation bara sådär. Känner inget "pusch" längre. Men jag vet att det här är bara en engångsaak. Att de inte kmr återuppkomma. idag har varit en riktig skitdag , hur några ord kan få mig såhär. Kom nu pizzza, måste äta äta äta....


Oct. 22, 2013

Stjärnorna håller ihop tills dem faller..






Oct. 22, 2013

Jag är helt död. Trött grinig gnällig allt. Kom hem för en timme sen från jobbet. Ligger i soffan död. måste ut och gå ett varv runt sk, ja har ingen energi. ja vill ha popcorn, ja orkar inte gå till affären.. Behöver sova. Idag fick jag ett samtal. Ett samtal om att jag kommer bli månadsanställd och jobba varje dag på ett och samma jobb. Ja tackade ja, självklart. stormtrivs där till max! vilken lycka. Men då måste jag efter lite mer än 2 år som barnskötare sluta på det jobbet. Däremot kommer ja ha barnpassningen kvar då ja hinner med de eftersom de är kvällstid. Det här kommer bli najs och i sommar förmodligen börjar ja plugga med, så ja får en fastanställning där dem behöver mig och där ja vill vara ;-) goo for iit. nu då? vad ska jag göra nu, ut eller sova... svårt val!

Oct. 22, 2013

Vaknar upp genom täppt och ont i halsen.. IGEN! kanom bra. Men de hindrar mig inte från att åka och jobba. Så nu är de upp och hopppa :)

Oct. 21, 2013

Hemma nu efter en helkväll med lellan. mys! Så glad för deras skull att dem fått jobb i norge och bara drar ifrån oss andra.. Kommer bli jobbigt men men, man måste ge sig ut i arbetslivet någon gång. Hade också kunnat tänka mig att dra men dock inte att jobba med samma sak, då servering inte är något för mig. Men nu har jag ju 3 jobb och kan inte lämna detta för att åka och dessutom hade jag fått hemlängtan och säkert mått skit. Men kan bli en prövning någon gång senare i livet.
Visste ni att jag fick ett jobb där när jag var 18-19 år. Som nanny, bo hos en familj få en källare för mig själv 10 min in till oslo och ta hand om deras barn. Kravet var att jag skulle stanna MINST 2 år och att jag då hade pojkvän och inte ville lämna honom, vilket jag tyvärr ångrar idag att jag inte åkte för hade jag inte trivts så hade jag kunnat åka hem. Man måste ibland kunna lämna allt bakom sig för att testa på nya möjligheter. Grymt imponerad av att dem ska ge sig av om månad och de kommer dem klara. Nu ska jag sova för imorgon åker jag till Linghemskolan och kör gärnet med barnen! Nattinatt.

Oct. 21, 2013

Myspys hos elle, ätit mat och bara pratat en massa. nu myser vi! på fredag blir de puls med brudarna


Oct. 21, 2013

En ledig dag och jag klättrar på väggarna. fy vad tråkigt det är när man är van att jobba nu. Men har tagit en städdag och bara chillat. Imorgon ska jag åka till Linghemskolan och jobba, längtar faktiskt. Vill att denna dag ska gå fort.

Oct. 20, 2013




Oct. 19, 2013

Skulle iväg idag egentligen hade sett fram emot det men har inte någon lust med att det jämt är jag som ska höra av mig. Tråkigt men sant.
Har badat, kände att jag behövde vakna till lite då jag bara slappat i soffan till ensam mamma söker hels morgonen, skäms ihjäl när jag kollar på programmet men så otroligt mysigt och charmigt samtidigt, ligger och kollar med världens leende nawwii. Har ätit stark thaisoppa med broccoli, inte rätt mat efter en kväll ut. Känner mig alldeles tom i magen. Senare ska jag till affären och köpa Grönsaker med dipp!! Det måste jag ha. Sen träffar jag nog tjejerna och chillar galet, denna ville träffas också så får se om jag hittar på något med henne om jag orkar är rätt trött för att göra något speciellt, emma och elle åkte på kryssning. Jag ska till ullared i Nov, ska se om jag får med mig bebs, smidigare kanske med bil och inte ha tider och passa med buss. Nu ska jag sätta på musik och fixa mig lite. ciao belllo

Oct. 19, 2013

Der är en sån här dag jag saknar allt som har med kolhydrater att göra .. Köttbullar m extra sås och potatis från ikea, omg jag dör. De har gått 3, lite mer än 3 veckor kan ljuga när ja säger 3 vet inte exakt, men runt 3-4 veckor utan kolhydrater. Men i helgen vill jag bryta detta men vågar inte, blir inte glad på mig själv då eftersom jag varit så duktig.. Så vi får se, likadant med vanlig cola.. Hujedamig, typ 4 månader sen jag drack vanlig cola. Hatade Zero, light. Jag bestämde mig för att inte röra vanlig mer nu har tiden sprungit iväg och har kanske på dessa 4 månader druckit totalt 3 glas nått sånt. Jag köper aldrig vanlig cola är jag i affären kan ja kolla på colan men ändå plockar jag med en zero och nu älskar jag zero. Man lär sig. Nu är jag fett hungrig så ska wakiiie

Oct. 19, 2013

Hemma nu från en toppen kväll! verkligen grym med grymma människor. Nu ska jag sova. Natti












Oct. 18, 2013

Dem här jeansen beställde jag på nätet för ganska länge sedan, när jag fick hem dem var de försmå fick bara upp dem till knäna men inte längre och jag tänkte att jag en dag skulle få på mig dessa jeans. Nu idag skulle jag göra ett försök då jag inte gjort de sen jag köpte dem tror jag, och gissa vad.. de kom upp, till och med över rumpan där jag har som svårast. Kan inte använda dem än då jag inte kan knäppa knappen, men förstår ni då lyckan!? Vissa kläder är bra att spara för en dag kommer man i dem!! bra jobbat jossan.


Oct. 18, 2013

På jobbet, snart helg underbart! Helt sliten efter igår. Sov inget bra inatt. Den här helgen kommer bli den typ bästa i mitt liv, den lugnaste. Inatt blir Althea 1 år, känns som tiden springer iväg var ju inte alls länge sen jag var uppe på BB och väntade med spänning.
Ska sova lite när jag kommer hem slutar halv 4, sen hoppas jag på att få träffa bebs ikväll. Sen vet jag inte vad som händer mer, det blir rätt lugnt och det förtjänar jag!

Oct. 17, 2013

Ser ni att det är samma person? Det här är Simon, min förebild. Han som får mig peppad till det jag gör. Jag älskar allt han lägger ut på instagram och hur han peppar alla sina följare. Han är grym, skulle vilja träffa honom. Vara på hans föreläsning osv. Vilken människa, som ett helt nytt liv han skapat. Alla kan, jag ska kämpa. För han är min förebild, riktig krigare!




Kvällsfunderingar

Varje kväll när jag försöker somns har jag alltid något jag stör mig på. Tänkte dela med mig, vissa av er kommer störa er grovt men det struntar jag i för då har ni inget här att göra. Barn, ska prata om barn. Och nu kanske ni tänker framför allt ni som "tar åt er" snälla var tyst du vet inte hur de är att hs barn och du kommer inte heller vara så "perfekt" och nej, perfekt är ingen. Men mitt barn/mina barn kommer iallafall ha en mamma och en pappa där vi båda har jobb, däe vi inte behöver leva på soc, där vi har mat varje dag på bordet och där barnen kan få nya kläder och leksaker, inte där jag behlver ringa mina föräldrar om pengar. Jag är inte ett proffs absolut inte, det finns saker vi alls stör oss på och när de handlar om barn så är det de jag prioterar mest. Barn är allt , och ett barn ska aldrig fara illa ut. Alla verkar ha så bråttom, att skaffa unge på unge. Varför inte bara gå klart i skolan, bli något och sen njuta av det fina, underbara och mest älskvärda? Vi är alla olika människor (som tur är).. Sen är det inte alltid så att både en mamma och pappa finns med i barnets uppväxt, det sorliga är att om 5-6 år kommer barnen i skolan berätta att dem bara har en förälder för den andra stack, det är så sjukt vanligt nu. Det är synd att de ska vara så.. Det är förjävligt. Skulle pappan till mitt "barn och jag skiljas åt så skulle jag bara be att han fanns kvar och träffade sitt barn och ha delad vårdnad, allt jag hade krävt. Det ska vara rättvist så länge allt funkar. Jag skulle välja en gudmor och pappan skulle få välja gudfar, jag hade valt den jag litat på mest, den som jag håller kontakt med och som jag inte bara hade krävt att den skulle höra av sig, väljer jag en person så har jag lika stor rätt till att skriva till den personen, självklart. Jag hade aldrig låtit mig luras och att få kontakt med såkallade "gamla" vänner för att jag är "gravid" vilket jag tycker är sjukt att vissa går på. Utnyttjande, det är jävligt vanligt. Ingen är perfekt, vi alla gör fel. Det är mänskligt, vi lär oss av våra fel. Man ser 15-16 åringar höggravida osv, whatafuck ni är fortfarande barn. Jag är 22 snart och är också ett barn. När jag var 15 lekte jag typ med dockor? Vissa tror det är någon slags tävling. Men all creeds till dessa ensamstående mammor som verkligen kämpar dagligen för en bra vardag med sitt barn och.även ensamstående pappor osv. Det kan inte vara lätt, men ni gör säkert ert bästa! Nu har ja skrivit av mig lite, och de är skönt när man gjort de även att man ej kommer någonstans.. Och aa mitt barn kommer älska mig, hen
kommer kalla mig perfekt soooooo

Oct. 17, 2013

Äntligen hemma! Eller kom hem halv 9. döö trött! ska sova nu. sista jobbdagen imorgon sen helg då ska jag bara viiila. godnatt

Oct. 17, 2013

Sitter på kontoret, väntar på att jag ska åka till vidingsjö och hämta N på dagis. Ska bli spännande för idag är första gången jag gör det, sen ska vi bara gå hem till familjen och leka. Är sjukt taggad!! Första dagen på jobbet och de kommer bli grymt. Även att det blir många timmar idag då jag först jobbat på humana men det kommer bli grymt! Jag skulle faktiskt gått till vidingsjö härifrån men jag är redan genomsvett då jag haft städ och inköp hos kunderna idag och sen är inte vädret jätte roligt heller. Så tror jag gör en fuskis, då jag inte vet hur lång tid det tar att gå heller, sökte och det stod 50 minuter men sen vet man inte heller om den luras och de tar längre tid, nästa torsdag när jag jobbar dubbelpass ska jag iallafall gå. Imorgon är det fredag, går så otroligt fort när man jobbar varje dag! :) Åt en liten laxbit med jätte lite sallad till lunch, så hoppas jag klarar mig tills 19.00 ikväll. Ha en bra dag! Hoppas mina nya skor kommer imorgon :)


Oct. 17, 2013

Godmorgon, inget halsont känner mig bra förutom trött. Hoppas jag inte får mageninfluensa nu det skulle ju vara pricken på i:et. Skulle in till Emmas rum förut och hämta plattången då eller ropar gå ut jag har mageninfluensa så är det en hink cid henne, löper ut och så ber hon mig ta vitpeppar. Blir alltid sån inbillare efter och tror att jag mår illa osv men hoppas jag klarar mig. Nu ska jag till jobbet ett 10 timmars pass idag.

Oct. 16, 2013

Ska sova nu, har nästan inget halsont längre :D saknar min bebbb masssor. godnatt

Oct. 16, 2013

Satt i ett väldigt långt bad. Ska gå hem till min bästis som säger att hon ska bjuda på tacos ska sova där med då blir det 10 minuter närmare till jpbbet imorgon med eftersom jag ska gå dit imorgon bitti ;-)

Oct. 16, 2013

Mår lite bättre nu, men det är ju morgonen och kvällen som är värst. Nu sitter jag i skäms hörnan i soffan för jag blev så sugen på pannkakor så åt 3 st MED sylt och grädde, ikke bra. Som straff ska jag gå imorgon bitti till jobbet och inte ta bussen, och om det är fint väder och jag inte mår allt för kasst så ska jag gå från jobb nr 2 till jobb nr 3 imorgom eftermiddag, vi får se hur detta går men det blir en bra bit och det gör inget. Nu ska jag vila upp mig inför imorgon.


Oct. 16, 2013

Kunde knappt andas imorse och halsen var tjock. Jag blev hemma från jobbet, vilket jag hatar mig själv för. Har liksom skött dessa 3 veckor så grymt bra, men är man sjuk så är man och det kanske är bättre att vara hemme dem dagarna än att gå till jobbet och bli småsjuk hela tiden. Mitt huvud är tungt. jag ska bara ligga på soffan hela dagen och glo film. För imorgon måste jag till jobbet då jag har dubbelpass, får tänka att de är morgonen och kvällen som är värst när man är sjuk. Ta med mig panodil/alvedon. För jag ska fixa det.



Oct. 15, 2013

ouups, klickade precis hem dessa! Är så kräsen i skor och känner att jag ändå inte kommer hitta några "varma" inför vintern. då jag redan har uggs och andra stövlar. Och converse lär jag inte kunna ha då de är som kallast. Så då får dessa duga. fina fruktskor :)


Oct. 15, 2013

Noel ringde mig förut och ville muntra upp mig lite nu när jag är dålig, blir alltid lika glad. 9 år och ringer och berättar hur det går i skolan osv. Avslutar samtalet med "jag älskar dig, puss " systers stolthet. Nu har jag lagt mig och ska sova. Känner att jag skulle behöva få bli lite bortskämd. Vill ha fina blommor, kanske någon kan skicka ett blommbud? Vill få överraskningar, eller varför inte någon ny parfym? Skulle höst depressionerna försvinna lite och man skulle bli lite gladare..

Oct. 15, 2013

Min sjukt snygga jacka, ser fram emot att spendera dagarna med dig. Nu tänkte jag bara kolla vem som ska betala den! Blir det du, eller blir det jag? och nu era härmare, så köper ni inte samma som mig. tack på förhand.


Oct. 15, 2013

Var ute och promenerade med Pillan, sen träfda vi elle. kom precis hem, måste göra matlåda men har ingen ork.. Har så ont i halsen.. Någon snäll som vill? Kan inte vara ensam en dag som denna när jag inte har kraft.. Hoppas jag vaknar imorgon och mår bättre, måste jobba!!

Oct. 15, 2013

Hemma. Har lagt mig, tycker inte om att sova när jag kommit från jobbet för då lär jag inte somna ikväll. Men huvudet exploderar och jag har ingen ork i kroppen är så svag så det blir iallafall en timmes vilan och hoppas på bättre när jag vaknat , har tryckt i mig alvedon med. Vill ut och gå i det fina vädret så det ska jag göra om det är bättre senare. Någon som vill komma hit och städa samt ha med kina mat? En överraskning liksom. Vilket aldrig hänt mig.... ovänner

Oct. 15, 2013

Hungriiig! vaknade upp med hals ont, not good! Åkte till jobbet men det blir lugn dag idag. Då mina kunder inte är hemma idag så ska jag fixa och trixa i huset istället. Kan passa på att tvätta alla kunders tvätt och fixa iordning. Vad ska man göra idag då när jag lär sluta vid lunch.. Sånt som märks, kanske skulle till mamma och sova där inatt.

Oct. 14, 2013

Vi har kollat på Studentfesten, bästa filmen hahaha! Både jag och maria är helt övertrötta. Vi har nu krypit ihop och ska sova om en liten stund, imorgon ringer klockan 07.00 men bra dag på jobbet imorgon så längtar också :) godnaty


Oct. 14, 2013

Maria äter pizza och jag köttfärssås med sallad. vi ska se film och bara ha en tjejkväll ♡ Alltid lika underbart att ha maria här, och de lär jag få stå ut med då hon kommer en gång i veckan :D


Oct. 14, 2013

Hemma nu, ska hoppa in i dusch. Sen kommer Maria och övernattar här :) Myssssss <3

Oct. 14, 2013

Det är sjukt vad tiden går fort när man jobbar, vad skönt det är. Man kommer liksom någonstans. Längtar tills torsdag, dock jobbar jag 10 timmar den dagen mem det kommer bli roligt. Ska försöka hinna med ett besök i ullared i november med. Lär vara smockat med folk, då alla är där och köper julklappar. var där förra året i november men de funkar :) Nu ska jag äta lunch sen ha min sista kund för idag.

Oct. 13, 2013

Alltså vissa saker är så sjukt. Tex om man pratar med en kille som vänner, sen direkt skriver den personen "ses" och vill man inte de så vill den inte prata mer? Varför är de så ? varför är vissa så desperata ? Snälla om man börjar snacka med någon så är inte de det första man ska skriva. Man märker direkt vad det är för killar iallafall. Undra när folk ska växa upp och sluta hålla på som en 16 åring. Ne, nu blev de senare än vad det skulle! Måste sova, natti.




Oct. 13, 2013

Skulle ha ätardag idag, men de lär det inte bli. Käkade en köttbit och grönsaker. Senaste dagarna vet jag inte vad det är med mig, men orkade bara halva köttbiten och lite grönsaker får jätte ont i magen och känner inget hunger för den försvinner när jag lagar maten. Någon som vet varför det blir så? För man är van annars vid annan mat osv? Känner mig typ sjuk, toabesök osv haha ursäkta då men någon som kan svara? haha. Så nu är jag helt död, så skippar min ätardag och hoppas jag kan vänta tills helgen. Nu ska jag lägga mig och se tonårsbossen, fjant program men kul och se sen ska jag nannnna, för klockan ringer 05.00 ! nattti

Oct. 13, 2013

i snart 3 veckor har jag varit utan kolhydrater, dvs att jag plockat bort alla potatis, pasta osv och under dessa 3 veckor tror jag att jag hat fuskat 3 gånger. Jag känner ingen skillnad och jag känner inte abstinens över att jag inte äter pasta oså. Jag känner mig som samma människa.Däremot kan jag sakna, häromdagen åt jag lax och citronsås då hade jag velat ha potatis, men inget mer med det. För att göra de lote bättre så har jag nästan varje dag senaste veckan haft sås till för att de onte ska bli för torrt, tex dem som kör lchf äter hur mycket sås osv som helst och iomed att jag har gått ner så kan jag fortsätta äta sås till maten. Men jag använder inte grädde utan jag har istället creme freich vilket blir godare och inte lika fettigt tycker jag. På torsdag ska jag väga mig och jag hoppas även då det visar minus. Jag som person har ändrats från att vara jätte blyg (till nya människor) från att gilla det jag gör, nu pratar jag om jobb. Har aldrig varit den som tar plats utan har istället lyssnat på alla andra, när jag började på Humana så har jag vänt om. Där är det viktigt att vara social och vara framåt, vilket jag är och trivs som fisken i vattnet, att få människor må bra och glada är de bästa jag vet! Och imorse när jag skulle åka till en familj för första gången var jag så nervös, jag vågade aldrig innan ringa samtal hit oxh dit om de var ärenden som skulle fixas , tyckte de var så pinsamt även att jag inte visste vem jag pratade med. Jag hade lite svårt att hitta till familjen då de var krånglig bland alla hus, så jag utan tvekan tog upp mobilen direkt och ringde, bara de är väldigt mycket framsteg annars hade jag struntat i det och gått och letat länge. När jag kommer dit visar jag mitt bästa och dem var super trevliga allihop, det syntes att dem gillade detta. Dem var så glada och det var så bra stämning mellan oss. jag tar mig frammåt hela tiden och är så tacksam att just jag får alla dessa val och möjligheter och att jag ska ta vara på varenda minut. Nu har jag precis slängt i mig lite lunch, skinksås m skinka och sallad. Ska ta de lugnt sen gå till ikano och lämna in linns telefon med henne. Sen ska jag bara ta det lugnt, för ikväll ska jag sova tidigt då jobb vankas imorgon! Ha en fin söndag.


Oct. 13, 2013

Haft en trevlig kväll på sportbaren. Bara tagit det lugnt och tagit en cider. la mig precis och ska sova. klockan ringer tidigt och då ska jag på viktigt möte, håller tummar och tår att de går bra, är nervös! Nattinatt


jbgjgb

 

Oct. 12, 2013


How many times do I have to tell you
Even when you're crying you're beautiful too
The world is beating you down, I'm around through every mood
You're my downfall, you're my muse
My worst distraction, my rhythm and blues
I can't stop singing, it's ringing, in my head for you




Oct. 12, 2013

Va bakis man blir på vin ! Fy bubbblan. Gick upp vid 11, sen gjorde jag kyckling. Sen hade jag spräng huvudvärk och la nig efter maten sov tills nu mina ögon orkar inte vara vaken, men ja måste det annars somnar jag inte ikväll! Ska gå förbi centrum och madde när jag samlat krafter, måste skriva ut papper som jag ska ha med mig imorgon på första träffen. Sen tänker jag bara ligga hemma ikväll och ha ätardag, för ska upp tidigt imorgon. Igår var en riktigt kul/trevlig kväll. träffade mycket trevligt folk . Fick också höra att jag var finare i verklighet än på bilder, ojoj glad :) Kom hem runt kvart i 4 inatt, somna runt 5. Kan vara därför jag är död nu? Madde och elle ska köra ikväll igen, fyfan hade aldrig pallat. Man är inte härdad längre.






Oct. 11, 2013

ÅNGEST! Fett trött kom nyss från jobbet. Skulle ikke dricka denna helg, men planerna ändrades idag. Då ja blev bjuden hem till vickan! Dock blir det bara vin som gäller nu. Blir nog lugnt också, vill slippa må dagen skit efter. Men men. Då var de bara dags att hoppa in i duschen!

Oct. 10, 2013

Åhh, blev hwlt plötsligt jätte taggad på att pröva ge mig ut på en springtur. Det var så länge sen jag sprang. Blev helt pepp! men jag måste ju sova, har bäddat ner mig och ska upp kl 05.00 det är när man är såhär taggad man ska göra sånt. Blää! somnar jag inte inom 20 min så kan det nog hända att jag blir lite spontan och testar.

Oct. 10, 2013

jobbat 9-15, sprungit i tvättstugan och städat. Vart och handlat, lagat matlådor och kvällsmat! Nn tänker jag bädda ner mig när jag ätit upp och bara njuta i någon timme innan sovdags. Blir långdag på jobbet imorgon... 07 - 16 kill meeee. lax är bäst!


Oct. 09, 2013

jag har alltid skämts men nu har jag ingen anledning till det när jag har gått in för att nå mitt mål och känner motivationen. Efter att jag slutade med innebandyn för ett par år sedan har jag gått upp ca 7-10 kg. Dvs, jag har haft förhållanden och ätit en massa gott jämt och inte brytt mig, blev för bekväm helt enkelt. Alla säger du är perfekt som du är osv. I lite mer än en vecka har jag valt att plocka bort kolhydraterna och tänkt på vad jag stoppar i mig, försöka ha 1 ätardag i veckan. Denna vecka har de blivit lite mer än så, ätit kebab och bullar osv. Men det är ingen vane sak. jag har legat mellan 73-76 kg som mest! Nu kan jag med gott samvete säga att jag ligger på 69 kg, dvs att jag gått ner ca 3 kg på 1, 5 vecka. Vilket jag tycker är super bra gjort. Och det är inte förens man ser resultat som man får ännu mer motivation och jag kommer inte ge upp. jag vet att jag klarat detta! 10 kg kvar till målvikten. Magsäcken har även krympt och vilket är toppen, jag blir lätt mätt och det räcker med lite sallad och en liten köttbit så håller jag mig i flera timmar. jag är ganska slarvig med frukost och kan gärna skippa den, på jobbet häromdagen hörde jag att en väldigt överviktig person inte åt frukost och bara av att hon gjorde de en bra frukost gick hon ner 5 kg. Frukosten är ju dagens viktigaste måltid så nu blir det att få i sig en bra och näringsrik frukost trots jag har svårt för frukost, mem jag klarar allt nu!! Lägger upp två bilder, det är för att även pusha mig själv nu är det inte värsta skillnaden men lite syns det och jag märker även själv då jag häromdagen kom i ett par byxor i liten storlek. Bild utan armar är tagen nu för några minuter sen och har tryckt i mig choklad och banan ;-)




Oct. 09, 2013




Naken

Dela och sprid, tack!
Grymt bra :)

http://open.spotify.com/track/6GRTBxmKihTNsusp1OZVyC

Oct. 09, 2013

ibland kan man tycka det är skönt att känna sig omtyckt. Därför är jag nu ute på äventyr i regnet! Ska ta mig till affären och köpa ett kort och smält choklad med banan och gå förbi bästis och ge henne. Hoppas intr hon hunnit se detta innan jag är framme. Kan aldrig vara tyst när jag ska göra överraskning. Hon kommer bli glad, hob kommer bli chockad sa ju tidigare att jag inte orkade för jag hade så ont. Men nu ska hon få miljonet kramar och kärlek, en fin vän är värd det bästa.

Oct. 09, 2013

Har inte tid att bli sjuk, pepppar pepppar ta i trä. Känns som feber nu som kommer. Hade jag inte haft så ont i magen och känt mig såhär så hade jag gått till bästis och sovit där, men har absolut ingen ork att röra mig.från soffan :( Blir nog liggandes och måste vakna upp bra imorgon för det är bara 2 jobn dagar kvar denna vecka. Vill ha energi. Orkar inte ens gå och bada, men fryser. Tror jag bäddat ner mig istället och sover, men de ger en depress klockan är ju ingenting
nej nu ska ja inte klaga mer. Sista inlägget för idag. imorgon är vi alla glada och friska. Nattinatt :)

Oct. 09, 2013

fy, matkoma eller något. Mår riktigt illa. Kännt mig konstig hela dagen. Hoppas det blir bättre. I helgen blir det fullrulle. Fredag ska jag ha dejt med Denice, på lördag ska jag sälja saker på loppmarknad och på söndag ska jag träffa familjen jag ska vara hos och jobba. Så får inte bli sjuk nu! Igår kväll mådde jag också illa trodde jag skulle kräkas men jag klarade mig, dock går de mageninfluensa nu så hoppas man klarar sig undan :D Ska lägga mig i ett varmt bad och koppla av !

Oct. 09, 2013

Var på ikea förur och köpte två filtar och dekoreringssand. Nu lagar jag matlådor och kvällsmat. Sen blir det bara chilla hela kvällen. Fort veckorna går!!







Oct. 08, 2013

vi ligger i bullkoma... Ska se film snart och sen ska vi lägga oss! nattinatt


Oct. 08, 2013

varit iväg och ätit med Maria, nu kom vi äntligen hem och senare ska vi äta bullar heheh. myspys och hon stannar här inatt <3

Oct. 08, 2013

vet att vissa människor kan störa sig på när det går bra för andra så därför tänker jag berätta att när jag var på jobbet hade jag missat samtal, så ringde jag upp och det var ett jobb. Så vi ska pratas vid kl 15. Lyckan som går genom kroppen när man är 21 år och bara har gymnasieutbildning men ändå har ett bra CV med massor utav saker på och redan har 2 jobb och testat på det mesta, är det då allting går bra? Men jag har också kämpat för dessa saker, det är jag som skickat in cv eller ringt, jag väntar inte på att min telefon ska ringa utan jag får själv lyfta på arslet och tro mig det funkar. Så hoppas på ett jobb 3 nu. det är inte heltid, drt är mer ett extra jobb, inom barnpassning. Sen jobbar jag ju redan som barnskötare men det är lite skillnad. Sen jobbar jag på humana hemtjänst service (carema) så japp, det går bra. Målet är att börja plugga nästa år till fritidspedagog/fritidsledare så ska söka in så får vi se. Men nu tar vi en bit i taget :)

Oct. 08, 2013

alarmet har ringt sen 7. Så sjukt trött sovit dåligt. Men nu är de upp och hoppa, efter jobbet ska jag möta maria, så följer hon led och vi ska ha myskväll och hon stannar hos mig över natten <3

Oct. 07, 2013

fixat och trixat hemma hela dagen, gjort matlådor osv. Elle kom förbi förut med <3 eftersom jag inte lyckats sätta ihop min klädhängare så fixade hon det åt mig :) så äntligen uppe. Nu har jag lagt mig är svin trött, kommer somna på 5 min. Lite musika sen däcka. Ska även få in en dejt med Denice i veckans slut, alltid lika trevligt och roligt.
På lördag ska nog jag och elle vara på loppmarknad och sälja saker hahahaha. Men ändå, man har så mycket som ligger och skräpar.

Såna här stunder när man är ensam och tankarna flödar det är då man egentligen inser vilket perfekt liv man har, alltså hur mycket sjuka saker man hunnit göra, hur många minnen som skapats osv. Finns lite saker man ångrar som man gjort när man var yngre men om några år kommer mam bara skratta åt det. Jag saknar vissa personer, som man slutat umgås med som man gjort så fucked up roliga saker med.. Men thats life. livet går vidare och det vet vi alla, vi kommer alla träffa nya människor och vi alla gör nya val i livet. jag är bara så evigt tacksam för alla roliga stunder jag fått haft och alla galna helger och vardagar. Ibland är det extea skönt att bara tänka tillbaks på alla minnen så får man sig ett leende. Men nu ska jag sova, godnatt alla underbara! <3


Oct. 07, 2013

Har precis städat lägenheten och dammat av. Nu ska jag äta lite rester utav tacosen från igår och sen bara chilla. Är så trött idag, ovanligt trött faktiskt. Längtar till lönen så mycket, ska shopppeliiloppa. Ska även göra matlåda tills imorgon, får bli kött och sallad. Idag hade jag med mig kycklingspett med sallad och salsa sås det var riktigt gott.. Skönt med sovmorgon imorg! Elle skulle nog komla förbi lite senare när hon kom hem. Får se om jag inte somnat innan ;-) Annars händer de ikke så mycket idag, skänt det med och jag känner att man inte behöver göra bågot när man varit uppe sen 5 och varit iväg och jpbbat hela dagen, då kan man ta de lugnt.

Oct. 07, 2013

Fick detta igår i privatmeddelande, man blir så glad sådär från ingenstans när fina.människor skriver bra saker. och ni kommer aldrig förstå de där med "klas" men det är ironi för klas är en person på tvn som inte har alla hästar hemma :)


Oct. 06, 2013

myskväll hos grannen, med wallander och chips och dipp, får man idag :) Blir kvar hos elle över natten <3

Slänger in bilder från mig och elina!














Oct. 06, 2013

Haft tacos söndag med lilla plutttis, hon följde mig ut till tornby och handlade på maxi, hon är så otroligt duktig och så hjälpte hon mig med maten, nu är vi båda i matkoma. Min kärlek till Elina går inte beskriva med ord. Vi kan sitta i flera minuter och bara skratta, sen hoppar hon på mig och ger mig bamsekramar och pussar , blir så glad! Igår när jag skulle gå från henne när jag lämnat henne till jonathan så ropa hon efter mig och tog min hand och sa att jag skulle med. så gick ja en bit då kom hon springandes efter och skulle krama o pussa mig, ♡♥♡♥








Oct. 06, 2013

Stannade hemma igår och tog de väldigt lugnt, somnade runt 10. Vaknade vid 7 imorse, sen tänkte jag att nej vad ska jag göra klockan 7 så soc tills nu klockan 10. Skönt att somna tidigt ändå, likaså ska jag göra ikväll!

Oct. 05, 2013

Känner för att gräva ner mig, just nu och vakna om några dagar.. Skulle vara skönt.. Kanske åker ner till stan om ett tag och tar en fika, har beslutångest och det är ju ovanligt!!? Får se. Klarar inte av att ligga ensam hemma en lördagkväll, de funkar ikke. Och ingen gör något roligt, men det verkar bara vara jag av alla som aldrig kan ta det lugnt? Det ska jag ju ändå göra efter pensionen så.. alla är så j.. tråkiga fy !!!!!

Oct. 05, 2013

<3










Oct. 05, 2013

Lånade med mig elina ut till tornby, vi tog oss en promenad dit och åt på Burger King, vet jätte nyttigt osv. Men om de är till någon hjälp så tog jag kyckling, de är den enda jag äter och den är fett god där! Sen gick vi in en snabbis på ikano skulle leta efter mössa och grejer men för mycket folk så blev bara en snabbis. sen tog vi eb promnad runt skäggetorp på hemvägen tog lite kort bland löven på elina, med mobilen alltså. Vi har skrattat och busat, nu är vi hemma och ska snart lämna henne.Idag fyller även min lillebror 7år, åren går så fort. stort grattis hampe, jossan älskar dig massor!! <3 Ikväll blir det nog gå över och bara chilla med tjejerna !














Oct. 05, 2013

Hemma nu. Skönt att vara lagom nykter. Nu är det slut på utgångar, ändå sammma människor och samma grej, är ikke den typen som går ut för att hitta någon på krogen, de är det sämsta och sista utvägen för desperata så nej tack! Haft en trevlig kväll ändå! Nu ska jag sova och nu fyller min lillebror 7 år! mitt hjärta har blivit stor. Grattis hampe på din dag. <3
Godnatt

Oct. 04, 2013

Ändrade planer inför helgen. Blir bort och dricka hos pillan idag istället! Ha en bra kväll.




Oct. 04, 2013

YYyyyyÄÄÄÄÄÄH kom i ett par jeans som varit försmå! Underbart

Oct. 04, 2013

Har lunch, hade med mig en broccolipaj eftersom de är fredag, känner att jag inte har tid att värma den och ta de lugnt så sprang in på ica och plocka på mig en risifrutti och nyponsoppa istället. Så såg jag att bara i en liten risifrutti var de 230 kalorier. Abooo! Blir inget godis i helgen iallafall, däremot lite vin får de bli ;-)

Oct. 03, 2013

efter jobbet duschade jag och städade jag och rensade igen mina garderober. Den här gången blev de lite känsligare, då jag tvekat alla gånger på att ge bort dessa kläder men eftersom jag aldrig knappt använder dem så passar ja på att bli av med dem, en hel svart stor sopsäck med kläder blev de idag och igår gick jag över med kläder till elle och förut kom maddis och hämtade säcken. Så nu har jag inte lika fullt med kläder. Det ska inhandlas nya nästa månad då jag blir miljonär! :) Sen vid halv 7 lånade jag med mig elina till affären så gick vi en promenad efter och mötte jonte så snackade vi lite och så tog han med henne hem :) Nu är jag hemma och ska laga lax! Sen nanna kudde för imorgon väntar ett extra långt arbetspass lagom innan helgen.


Oct. 03, 2013

Mensvärk och en ikea klädhängare går inte ihop denna dag. Utbrott, fasiken så arg jag är och den går ju inte sätta ihop, jag läser beskrivningen men dwn lurar mig!! Grannarna kommer snart komma och kolla så allt är okej för fan så arg jag är på denna ställning nu. Ska ringa alla mina vänner och se om dem kan hjäkpa mig........

Oct. 03, 2013

stress stress och stress. det är nog bara rn tidsfråga tills jag svimmmar. Förstår inte varför jag är så stressad varit det sen i måndags och nu fick jag slänga i mig maten. En kund kvar sen hem och vila föttern haha.


Oct. 02, 2013

Stressat i tvättstuga, varit hos elle och nu är vi hos madde och emma, blir kvar här inatt ska se klart stalker sen sova för imorgon är det torsdag och jobb! nattinatt alla fina.


Oct. 02, 2013

Precis ätit lunch, kycklingsallad med lite sås och keso men såsen är jag värd höhö. Bra dag idag på jobbet, ska snart iväg och ha inköp sen slutar jag. Hem och slänga i en maskin tvätt hinner jag innan tiden går ut. Sen får vi se vad som händer :)


Fin låt , kopierad från lyrics därför ser konstigt ut. Nu är det nattinattpå riktigt!

I gotta take a little time a little time to think things over I better read between the lines In case I need it when I'm colderIn my life there's been heartache and pain I don't know if I can face it again Can't stop now, I've traveled so far to change this lonely life I wanna know what love is I want you to show me I wanna feel what love is I know you can show me I'm gonna take a little time A little time to look around me I've got nowhere left to hide It looks like love has finally found me In my life there's been heartache and painI don't know if I can face it again I can't stop now, I've traveled so far To change this lonely life I wanna know what love is I want you to show me I wanna feel what love is I know you can show me I wanna know what love is I want you to show me And I wanna feel, I want to feel what love is and I know, I know you can show me let's talk about love I wanna know what love is, the love that you feel inside I want you to show me, and I'm feeling so much love I wanna feel what love is, no, you just cannot hideI know you can show me, yeah.


Oct. 01, 2013

Jag ska kämpa, nå mitt mål ta mig dit hur det än går.
Mer taggad än aldrig förr nu! Har 4 par byxor som jag aldrig använt som jag köpt försmå. Snart hoppas jag på att kunna inviga ;D
Längtar tills helgen, då får jag träffa människor iallafall och känna frihet? Är bortbjuden på lördagkväll, ska bli trevligt.
Är uppe i högvarv, känner lycka en känsla som inte går att beskriva. Längtar tills jobbet imorgon, fast det kommer jag inte göra när alarmet ringer men när jag är där så rullar allt på så jäkla bra och mannfår motion också! nog om de, ska snart göra mig redo för kvällen. Skullr helst vilja gå ut och träffa någon av mina fina vänner, men har ingen större lust att höra av mig, för de gör jag jämt. Så de får kvitta, ska ringa en fin vän som bor en bit ifrån skägget och växla lite ord där istället och ha rökkalas genom telefonen. Skriver godnatt nu, kommer ej blogga mer idag. Ha en fin morgondag! Saknar denna fina tjejan.. trots att vi sågs förra veckan. <3





Oct. 01, 2013

Ätit kyckling, sallad och keso till kvällsmat. spyr på kyckling nu och har de i matlåda imorgon med.. Har aldrig varit jätte förtjust i det men ja, ska de va så ska det. Tänkte gå ett varv runt skägget, men idag skippar jag det för har gått så långt på jobbet fram och tillbaks hela tiden. Först skulle jag till en vid stångån vid gamla brandstationen efter de skulle jag till en i T1 Bara de är en bra vit att gå, sen skulle jag och handla hade inköp, sen tillbaks till T1 , Sen skulle jag till stångån och ut på promenad och handla och sen till trädgårdsföreningen. Så ja, min promenad idag kan jag gott få slippa :)

Oct. 01, 2013

Jag jobbar och sliter. Längtar till nästa månadslön , lär va miljonär typ. Det enda som är jobbigt är att gå upp, det är en fördel med att bo hemma, de finns ingen som ligger kvar och sover och därför blir de inte lika jobbigt. yäjj. Nu har jag precis duschat, ska städa och sen hoppas jag har ork att handla.. På torsdag ska jag väga mig. Hoppas på resultat!